| lorelai23 a întrebat:

as vrea o parere cu privire la o vesnica problema a mea,fondul de ten. am tenul mixt insa in trecut am avut cateva probleme cu acneea si mi-au ramas pete rosiatice (si din cand in cand, imi mai apar cate 2-3 monstruleti). as vrea un fond de ten cu acoperire mare si care sa reziste 6-8 ore. mentionez si faptul ca nu mi-as permite sa dau mai mult de 100-140 lei pe el. multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Chiar dacă preţul e cam piperat, se merită,
http://www.federico-mahora.wgz.ro/......vory-30-ml
Te pup!

| Bondarel99 a răspuns:

Cel de la vichy normateint are acoperire foarte mare si e perfect pentru tenul gras/acneic, absoarbe sebumul si da un aspect mat.Ti-l recomand cu caldura.

Răspuns utilizator avertizat
| LoriLoL a răspuns:

Foloseste inainte un corector cu acoperire mare pe pete..recomand loreal lichid 20 lei este super bun. apoi am desoperit recent fondul de la roche posay foarte hidratant si cu acoperire mare.

| lorelai23 explică (pentru Bondarel99):

L-am cumparat in cele din urma pe acesta. intr-adevar are acoperire mare si rezista foarte bine cam 6 ore. am o mica nemultumire in legatura cu nuanta 25 clair.nude, e putin cam inchisa dar nu e o diferenta foarte mare. deci, multumesc pentru sfat!

| Bondarel99 a răspuns (pentru lorelai23):

Si eu il am de putin timp, mi-am luat opal pentru ca am tenul deschis...incearca sa-ti dai cu o cantitate cat o boaba de mazare pentru ca daca pui prea mult se creeaza efectul de masca si arata cam urat.Eu il aplic cu o pensula plata si nici nu se observa ca sunt machiata tongue oricum e cel mai bun de pana acum...