| Djlsghtnquuw a întrebat:

As vrea sa ma vopsesc cu un saten deschis sau cu roscat cupru. Dar nu stiu daca mi-ar sta bine, voi ce ziceti? Uitati o poza cu mine: http://www.imageshack.com/i/07a7kmj

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Cine ti-a spus sa-ti vopsesti sprancenele s-a gandit sa-ti dea sfaturi asa fara sa stie ce inseamna sa-ti vopsesti parul...
Ti-ai putea lasa parul si asa pentru ca arata foarte bine, dar daca vrei o schimbare, poti sa te faci un saten mai deschis si apoi daca nu iti place te poti face roscata fara probleme. Daca iti bagi direct roscat nu te mai poti face satena inapoi.Tie iti sta bine cu orice nuanta ai alege si sa nu-ti vopsesti sprancenele pentru ca nu e nevoie, ai arata artificial si nu cred ca vrei asta, mai ales ca nu o sa se observe absolut deloc si risti sa ramai si fara sprancene...sunt atatea fete in toate nuantele de blond, roscat care si-au lasat sprancenele naturale pentru ca asa e bine, fata ta sa fie naturala.

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw explică:

Roscat cupru.

| Djlsghtnquuw explică:

Si mai am o intrebare. Daca ma vopsesc cu saten, trebuie sa imi vopsesc si sprancenele? Ma gandesc ca daca le las asa nu merge.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Djlsghtnquuw):

Aha. Păi dacă tot e vară, te-aş sfătui să te vopseşti roşcat cupru. Cred că ţi se potriveşte mai bine şi îţi va da un aer îndrăsneţ, potrivit pentru sezonul acesta.
Însă, nu uita că părerea ta contează cel mai mult aşa că alege ce crezi tu că te va avantaja. O vară faină!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Djlsghtnquuw):

Şi eu sunt de părere că dacă te vopşeşti trebuie să îţi vopseşti şi sprăncenele pentru că arată ciudat când în cap e o culoare şi la sprăncene alta.

| LoveLebadaa a răspuns:

Buna! Eu cred ca ti-ar sta mai bine cu roscat cupru! happy