Nu mai foloso placa ...nu cred ca ai vrea sa te tunzii daca il ai mare e super:X nu sta chiar asa dar daca il ai mic daa sigur ca sta aiurea...
Daca vrei musai sa il indrepti fa-o din perie, nu din placa. Am mai spus pe site, parul cret se indreapta din perie si nu din placa.
Pai. cunosc fete care au parul cret dar si`l aranjeaza superb`...in primul` rand refuza cat mai mult sa folosesti placa. exista multe feluri in care ti`l poti aranja... ti`l poti prinde intr-o coada la spate. sau. iti poti lua partea din fata [ breton] ti`l prinzi cu un cleste pe spate, iar buclele le iei si le dai pe rand q spuma... si nu va mai sta chiar asa umflat, si bineinteles k buclele vor mai mai evidentiate, si mai frumoase... sau... ai putea sa-ti faci un simplu` coc la spate, iar bretonul` sa ti`l dai pe spate. sau dk nu ai breton, iti umfli putin partea din fata pe spate. sper ca intelegi ce zic
Pai si eu am un par foarte lung si umflat:-) mi-l indrept de 7 ori pe luna cand ies undeva sau la o intalnire. ce ti-as putea recomanda este sa il tunzi pana la umeri si sa il prinzi. cand iesi undeva de ex:o intalnire, in club etc...sa il indrepti.pentu indreptat exista o crema care se pune pe par si parul nu se mai arde la indreptat. sper sa te fi putut ajuta