anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
As vrea un fel de lista cu alimentele nesanatoase, asa, majoritatea.
Si un meniu cu ce sa manac pentru a slabi. Nu neaparat ca si un fel de dieta

4 răspunsuri:
| andreeadragutza22 a răspuns:

Mancaruri nesanatoase(sau mai bine zpus care ingrasa)
-Carnea de porc
-painea
-struguri
-dulciuri
-suc cu acid
-cartofi(ingrasa )
-mancarurile prajite i ngeneral
Mancare santoasa:
-fructe cat mai multe
-painea neagra nu inggrasa sa stii isi tu
-friptura de pui dar nu cu ulei doar fiarta
-pestele( nu orice fel de peste este unu special)
-ouale tari fierte sunt bune
-caffea dimineata
-legumele
Cam atat daca ti'am fost de ajutor dai fund a eu am tinut o dieta fara sa mananc ce ti'am scris i nprima parte si am slabit happy

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Alimentele grase, încălzite și reîncălzite, excesele de dulciuri (incluzând chips-urile) cumpărate din comerț sunt nesănătoase.
O alimentație corectă și prielnică sănătății constă în multe fructe și legume, lichide (de preferat apa plată și ceaiurile naturiste), etc.
Poţi slăbi în timp record dacă respecţi cu sfinţenie următoarele reguli :
Elimini băuturile carbogazoase din alimentaţie.
Faci gimnastică în fiecare dimineaţă şi seară. Minimum 20 de abdomene şi 20 de genoflexiuni + jogging dacă-ți permite timpul.
Pui accent pe consumarea fructelor și eviți dulciurile.
Nu mai mănânci absolut nimic după orele 18 :00, decât în cazuri excepționale, și atunci îți potolești foamea cu un fruct (portocală, măr).
Fiecare mic dejun trebuie să conțină cereale integrale combinate cu lapte degresat (în cazul în care mănânci puțin mai consistent, bei ceai verde/cătină).
Bei minimum 2 l de lichide/zi(de preferat apă plată/limonadă/compoturi).
Mănânci mai multe legume și mai puține alimente grase precum prăjelile,mezelurile, etc., etc.
Dacă nu încalci nici măcar una dintre aceste reguli, vei avea rezultate impresionante, vizibile într-un timp scurt!
Baftă!

| Zazu a răspuns:

Tot ce contine zahar,daca vrei sa fii stricta.
Zaharul este pe primul loc in topul substantelor nocive si adictive, chiar inaintea heroinei.
Tot ce se poate face la gratar, chiar daca sunt verdeturi.Substantele nocive din fumul carbunilor sau al lemnelor pentrugratar sunt foarte toxice si favorizeaza cancerului. Faina rafinata,uleiuri rafinate si in special ulei de palmier.
Iti recomand carnea alba,pestele slab(carne alba),verdeturi,multe fructe si apa din belsug.
Evita tot ce poate fi adictiv,zahar si derivate, branza tip cascaval, ciocolata si indulcitorii artificiali.

| zekquel a răspuns (pentru ÉrotiqueConseils):

ÉrotiqueConseils ai dreptate in mare parte, dar nu sunt de acord cu compoturi, si intr-o oarecare masura nici cu limonada.

Pentru ca un compot contine foarte mult zahar.
Limonada, la fel. Pentru limonada exista si varianta sa o indulcesti cu miere, dar dupa parerea mea zahar sau miere tot acolo ajungi. Doar ca mierea intr-adevar, este mai sanatoasa.