Buna.
Acum depinde care e cauza caderii.
1. Stres.
2. Alimentatia prosta.
3. Perioada de regenerare ( o data pe an, mie parul mi se regenereaza toamna)
4. Lispa magneziului, zincului si calciului din sange.
5. Trebuie tuns.
6. Are nevoie de nutrienti externi ( masti, balsam)
Trebuie sa gasesti cauza si apoi sa o tratezi, e indicat sa ai o alimentatie echilibrata si sanatoasa ( fructe, legume, fara prajeli, dulciuri, mancare tip fast-food), sa incerci sa iei suplimente de calciu, magneziu si zinc
- sa aplici o masca ( 1-2 ori pe luna )- eu folosesc o masca de par cu un galbenus de ou, un pic de miere de albine, ulei de ricin ( cam o lingura), ulei de masline ( tot o lingura), catvea picaturi de vitamina a. Uleiul de masline si cel de ricin trebuie incalzit un pic apoi se amesteca cu celelate ingrediente, masca o aplici pe par, lasi sa actioneze in jur de 1 ora si apoi te speli normal pe par dar sa insisti pentru a curata bine uleiul, apoi aplici un balsam. Daca doresti poti sa te clatesti ( dupa samponare/balsam clatire) cu apa cu otet, 1 l apa calduta, 2-3 linguri otet, face bine la par.
De fapt, poate fi cauzata si de fixativ, care usucs parul in timp si. Se rupe ușor!
Stiu asta, dar a spus ca a renuntat, ce rost are sa ii spun ca si produsele de coafat ajuta la caderea parului daca si-a dat seama singura ca nu sunt bune.
Inteleg. Dar ziceam si pentru alti oameni care vor sa știe
Am inteles, dar intai prefer sa o ajut pe ea, nu isi avea rost sa mai amintesc de produse de coafat daca a renunat de 7 - 8 luni la ele, deci ele i-au facut rau atunci, acum este alta cauza si trebuie gasita.
Am inteles ca ai inteles
Ma bucur.
Sunt o gramada de retete pentru inatrirea parului. Uite pe aici: https://www.google.ro/#q=intarirea+parului
Ai putea cumpara spray-uri sau pulverizant cu solutii anti caderea parului. Se gaseste usor in orice supermarket, numai sa cauti. Mult noroc!
DaciaRomania întreabă: