Buna.
Acum depinde care e cauza caderii.
1. Stres.
2. Alimentatia prosta.
3. Perioada de regenerare ( o data pe an, mie parul mi se regenereaza toamna)
4. Lispa magneziului, zincului si calciului din sange.
5. Trebuie tuns.
6. Are nevoie de nutrienti externi ( masti, balsam)
Trebuie sa gasesti cauza si apoi sa o tratezi, e indicat sa ai o alimentatie echilibrata si sanatoasa ( fructe, legume, fara prajeli, dulciuri, mancare tip fast-food), sa incerci sa iei suplimente de calciu, magneziu si zinc
- sa aplici o masca ( 1-2 ori pe luna )- eu folosesc o masca de par cu un galbenus de ou, un pic de miere de albine, ulei de ricin ( cam o lingura), ulei de masline ( tot o lingura), catvea picaturi de vitamina a. Uleiul de masline si cel de ricin trebuie incalzit un pic apoi se amesteca cu celelate ingrediente, masca o aplici pe par, lasi sa actioneze in jur de 1 ora si apoi te speli normal pe par dar sa insisti pentru a curata bine uleiul, apoi aplici un balsam. Daca doresti poti sa te clatesti ( dupa samponare/balsam clatire) cu apa cu otet, 1 l apa calduta, 2-3 linguri otet, face bine la par.
Sunt o gramada de retete pentru inatrirea parului. Uite pe aici: https://www.google.ro/#q=intarirea+parului
Ai putea cumpara spray-uri sau pulverizant cu solutii anti caderea parului. Se gaseste usor in orice supermarket, numai sa cauti. Mult noroc!
De fapt, poate fi cauzata si de fixativ, care usucs parul in timp si. Se rupe ușor!
Stiu asta, dar a spus ca a renuntat, ce rost are sa ii spun ca si produsele de coafat ajuta la caderea parului daca si-a dat seama singura ca nu sunt bune.
Inteleg. Dar ziceam si pentru alti oameni care vor sa știe
Am inteles, dar intai prefer sa o ajut pe ea, nu isi avea rost sa mai amintesc de produse de coafat daca a renunat de 7 - 8 luni la ele, deci ele i-au facut rau atunci, acum este alta cauza si trebuie gasita.
DaciaRomania întreabă: