Incalzeste ulei de masline (cat poti tu suporta de cald) si stai cu unghiile in el cateva minute. incearca sa le tii zilnic. dupa maxim o saptamana o sa vezi rezultate. o colega de-a mea a folosit lamaia si a zis ca ai buna. iti tai lamaia in doua si iti bagi unghiile in ea sau storci zeama si iti tii unghiile in zeama de lamaie. bafta
Buna, poti incerca tratamentu de la Farmec pentru unghii, te duci la un magazin de cosmetice si ceri la vanzatoare sa-ti dea tratamentul de ungii Ada toata lumea il stie sub numele acesta costa in jur de 6 sau 7 lei sau este o baza de unghii cu siliciu la oriflame si aceasta e foarte buna. Cea de farmec trebuie infiecare zi sa te dai cu ea si sa nu te faci cu oja cat timp faci tratamentul.
Multumesc de ajutor.o sa incerc asta. sper sa aiba rezultate bune.
Nu ai pentru ce ma bucur ca te-am ajutat si tratamentul cu ulei de masline sau chiar ulei normal este bun procedezi exact cu ti-a explicat anamaria06, de lamai nu am auzit dar de metoda cu ulei cald da o poti folosi cu incredere dar nu uita ca fiecar organizm reactioneaza altfel la tratamente, succes in tratarea unghiilor
CrazyBlondeGirl întreabă: