Incearca o masca de par cand il speli.Eu am si de la Kallos, cu placenta dar si de la Garnier( care e mai buna). Lasi 1 minut pe par apoi clatesti.Nu ti-l face drept-drept, dar nici n-o sa-ti mai stea in toate partile.Si lasa-ti prosopul pe cap pana se usuca parul.Ai sa vezi diferenta.
Ia-ti masti si serum pentru par drept, poti incerca si cu placa, doar la varfuri, pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
De cativa ani folosesc masca de par kallos, iar de cateva luni am descoperit sprayul de par de la Gliss :X e super, am devenit dependenta
In primul rand nu stiu cine e base 2 asta e o intrebare pentru fete ...si nii nu m-ar interesa ce ar zice
Pai sta infoiat fiindca e curat si nu e uns. Dupa vreo 2 zile daca nu te speli isi revine. Asa e cu parul din cap. )
Nu til indrepta cu placa! o sa til arda foarte tare...eu am renunta la placa de 3 luni si acum e mai sanatos parul. si la mine sta cu volum dupa ce ma spal... dar ma dau cu ceara de la wellaflex, mi se pare foarte buna, se gaseste in orice supermarket.
Da .patesc acest lucru mereu... dar nu stiu cum se poate indrepta asta ... nu te mai spala glumesc
Salut, sincer si eu ma confrunt cu aceeasi problema, toata lumea imi zice ca is norocoasa ca am volum, oare noi de ce nu credem acelasi lucru? Eu am incercat tot felul de metode, masti de par, placa, balsamuri, spuma, etc si nimic nu da roade 100%, doar partial! Dar totusi nu ma pot obisnui cu ideea! Poate ca totusi suntem norocoase!
Buna...si eu am aceeasi problema ca tine...am ajuns sa-mi indrept parul cu placa la 2 zile(dupa ce imi fac baie)...eu folosesc tratament pentru protectia parului de la Avon... mi se pare foarte bun...nu e nici foarte scump... te sfatuiesc sa-l incerci... Mi-a facut placere sa te ajut!
Buna
Si cum ai vrea sa stea? Drept, ca dupa pieptanare?
Ia peria sau pieptanul(depinde) si peria-te/piaptana-te N`o sa mai stea asa...
xoxo.