Este bine sa te speli pe cap o data la cateva zile iarna, dar vara cand afara este cald trebuie sa te speli zilnic pe cap ca transpiri chiar daca tu nu crezi, plus se face matreață sau coji daca nu te speli, asa cum zilnic te speli pe corp sau pe mîini asa ar trebui sa te speli des pa mîini, tot la fel părul picioarele zonele intime trebuiesc spalate des zilnic ca sa nu mirosi, afara este cald si corpul uman transpira si nu este ok sa urci in autobuz si sa puți, asa fac multi, nu se spala si pute toata masina a jegoși "certati" cu apa si săpunul, tu ca femeie trebuie sa te speli sa te machezi sa te parfumezi zilnic, plus manichiura si pedichiura sa fie impecabile, cartea de vizita a unei femei sunt unghiile, sa fie cit mai curate si ingrijite, date cu oja. Porti tocuri? Ce varsta ai?
Era vorba strict de spalatul pe cap, nu pe corp. Pe corp este vorba de altceva. Cunoscusem persoane care nu se spalau pe cap cu zilele, iar coafeza mea a avut perioade in care o luna nu s-a spalat pe cap. Fiecare avea o alta perere despre necesitatea acestui lucru.
Daca cartea de vizita a unei femei sunt unghiile (este prima data cand aud chestia asta) a barbatilor care este?
A barbatilor este barba, cei care au barbă ttrebuie sa fie ingrijita tunsa nu sa aiba o barba cum au popii, si bineinteles un barbat trebuie sa fie tuns sa nu aiba plete precum rokerii, si sa fie cu pantofii lustruiti dati cu crema, asta si in cazul vostru se aplica, plus la femei este innaceptabil sa ai dresul rupt sau agațat cand mergi in oras nu este ok sa vezi o femeie eleganta dar cu dresul rupt.
Da, este normal sa te speli pe cap de cate ori simti nevoia sau este murdar.
Pe vremuri lumea era needucata si spalarea se facea rar din motive de: economie la apa, sapun si curent electric.
Cred ca economia la apa era unul dintre aceste motive pentru care crescusem asa. Credeam ca afecteaza textura parului si il stric mai rau daca il spal prea des.
Dimpotriva, tii scalpul curat si parul arata frumos, matasos si ingrijit.
Multumesc frumos!
Buna,
Eu zic ca este normal. Am mai auzit tampenii cu spalat o data pe saptamana.
Cred ca miroase minunat.
Nu are nimic! Atâta timp cât nu te speli zi de zi pe cap nu e nicio problema.
Da, dar folosește un șampon f natural, fără porcarii in el. Un șampon cat mai simplu in ingrediente. Încearcă la plafar sau la farmaciile unde au laborator și fac șampoane din ingrediente naturale
Julian1D întreabă: