| Noonehereyet a întrebat:

Care ar fi varsta adecvata pentru a incepe sa folosesti creme pentru contur ochi sau pentru cearcane si ochi umflati( nu sunt foarte informata indomeniul asta, daca gresesc) si diferite produse de skincare? De exemplu, eu am 17 ani si folosesc un gel spumant pentru acnee si piele grasa si o crema de la farmec pentru matifiere, ocazional una de extract de melc pentru pete si iritatii; o data pe saptamana folosesc si o masca(uneori pentru detoxifiere de la gerovital, una din canepa de la sephora sau o fac eu singura din diferite produse si uleiuri). E prea mult?

4 răspunsuri:
| PuyaTimonel a răspuns:

Da. Trebuie sa fi cum te-a lasat Dumnezeu.

| Noonehereyet explică (pentru PuyaTimonel):

Nu cred ca e tocmai asa. Daca ai probleme cu acneea sau excesul de sebum ce cauzeaza coșuri nu cred ca trebuie sa stai asa ca asa te a lasat Dumnezeu ca poti ajunge la lucruri mai grave si chiar cicatrici de la acnee.

| PuyaTimonel a răspuns (pentru Noonehereyet):

Scuze. Am crezut ca zici de farduri adica din ala negru la ochi si gene. Pentru acnee poti folosi crema de Turmenic( se face acasa cu miere, etc.) Stiu ca la sora mea a funtionat. Scuze inca o data.

| Noonehereyet explică (pentru PuyaTimonel):

Oh, nu e nimic in cazul asta. Mulțumesc mult de sfat! Voi incerca, chiar am turmeric.