Heyyyyyyy si eu am ochii verzi! dar culoare parului..hammmm culoare mea initiala era saten deschis! dar am mers la coafor cand m-am tuns si acolo am primit cateva sfaturi: culoare potrivita si frumoasa pentru ochii verzi este saten inchis! sper ca te-am putut ajuta.
Dupa parerea mea ii mai frumos saten inchis care merge bine cu ochii verzi! Dar acum conteaza parerea ta
Buna, stiu eu sunt satena deschis, dar vreau sa ma vopsesc satena inchis :X de aceea intreb si vreau sa vad si parerea altora
Ahammm ..inteleg asculta-mi sfatul si vopseste-te saten inchis! o sa iti stea super.....mai ales daca parul tau e lung! :X
Da e lung e aproape pana la jumatea spatelui mersi de sfat.
Oauuuuuuu ce mi-asi dori sa am si eu asa par..imi doresc de mica lucru asta...dar nu pot sa il realizez deoarece se despica varfurile foarte repede si trebuie sa le tai si nu il poat mentine lung! cu mare placere!
E bine sa primesti sfaturi sa sa vb cu cineva cand vrei sa iei o hotarare...si mie imi prind bine uneori raspunsurile utilizatorilor de pe TPU!
A pai. stiu cum e. daca mai folosesti si placa . eu una o folosesc dar si mie imi creste parul greu incearca cu ulei de racin il aplici odata pe zi si dupa aceea faci baie si se duce, mai ales pentru varfuri si nici nu e scump
Da din contra nu folosesc placa doar de 2 ori pe luna sau la unele evenimente.da de saptamana viitoare incep cu uleiul d ricin!
Mergi la farmacie si daca vrei iti spun cum se foloseste
anonim_4396 întreabă: