Buna,
Parerea mea este sa nu lasi daca esti nemultumita. Spre ex, atunci cand merg undeva "nou" sa zicem, unde nu am mai fost ma ghidez dupa anumite criterii: atmosfera, atentia acordata, daca se tine cont de parerea ta sau daca incepe sa te tunda direct, de sfaturile date ( ce sampon sa folosesti, sau ce tip de par ai, etc ); sunt foarte multe indicii prin care iti dai seama daca persoana care te tunde/aranjeaza se pricepe sau nu. Asa ca in functie de toate astea lasi si tu acolo ceva.
PS: inca ceva, daca chiar iti place salonul sau persoana respectiva si vrei sa fii client fidel eu zic sa lasi mai mult decat 5 ron, asta doar daca esti super multumita
Nu lasi nimic, de ce sa -i dia si bacsis cand deja ii platesi o groaza de bani pentru tuns. suntem saraci dar fudui, in alte tari nu se lasa bacsis si nu mai moare nimeni.
Sal. Depinde cat esti de multumita. Exact cum zice death. Eu de ex am o "frizeritza" de cartier care imi da toate sfaturile posibile. Ba am pus-o sa imi faca o tunsoare din 2 stiluri diferite si a iesit super (de cand am desoperit-o nici nu ma mai duc la altcineva). O singura data i-am lasat 20 ron ciubuc, cand m-a facut permanent prima data si a avut mama grijii sa nu mi se arda parul/ pielea capului, sa ma invete cum sa il carliontez, cum sa il dau cu ceara, cum sa NU. si tot asa!
Deci, iubita, daca e doar frizer nu ii lasi nimic. Daca chiar te face "boboc" poti sa ii lasi cat te lasa inima 10-15 ron.
Pfoaaai, şi dacă-şi spune hair stylist nu tot frizer e? Lasă-i 5 bani, ca să-i iasă răşinile din cap! Hair styliştii adevăraţi fac mai mult decât să te tundă. De fapt, asta e partea cel mai puţin importantă. Ei îţi spun cum ţi-ar sta bine, ce te avantajează, au simţ estetic, pe când la frizer te duci cu banul, îi spui exact ce vrei să-ţi facă şi el te ciopârţeşte atât de bine, că arăţi de parcă ţi-ar fi căzut o drujbă în cap. Deci, dacă e hair stylist pe bune, lasă-i cinci lei, cum spune Sergiu. Dacă nu, îţi zic eu pe privat unde să-l trimiţi
Oti laa 5lei un 10% sau 20% 10 lei daca dispui de cash. eu in general las 4 lei pentru ca tunsul ma costa 26 lei si las pana la 20lei suma rotunda
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: