Poti folosi:
1.gel Avon Solutions Completely Clean
2.sapun Nadin
3.crema Brevoxyl
Le-am incercat pe toate! Sunt foarte bune! Funda?
Zineryt cred ca te-ar putea ajuta foarte mult eu am scapat de puncte negre si de cosuri. Funda?
Eu de exemplu ma folosesc de un fel de lotiune Emiplant si mai este inca un fel de crema-masca 2 in 1 Clean&Clear pentru puncte negre, sper ca te-am ajutat.
Buna, eu am folosit produse din gama garnier pure active si m-a ajutat, acum insa, chiar daca sunt mai scumpe folosesc geluri de curatire si creme antiacneice de la Uriage, le iau exclusiv din farmacii.
Salon! Eu ma chinui de cand mi-au aparut(clasa 4X_x) sa scap mai ales de punctele negre si crede-ma am fost si la dermatolog si m`am dat cu tot felul de creme care mai de care mai bune, si inca le am! Sau poti sa iti faci acasa o infuzie cu plante pentru ati deschide porii (iti cad singure dupa 15 minute). Bafta
Zineryt e o soluţie foarte puternică şi usucă teribil pielea, poate şi arde, mai bine ar fi să-l foloseşti după ce ai consultat un dermatolog.
Eu folosesc de la AVON, Clear Skin-pore penetrating (ambalaj verde) e foarte bun
Referitor la punctele negre, este important sa te demachiezi zilnic ( dimineata si seara), indiferent daca te machiezi in ziua respectiva sau nu. Concret, trebuie sa te demachiezi pana cand discul demachiant ramane curat.Pentru a trata cosurile iti recomandam sa folosesti produsele din gama Gerovital Plant Stop Acnee.Gama Gerovital Plant Stop Acnee, special conceputa pentru tenul cu imperfectiuni, este primul pas catre o piele sanatoasa si un chip luminos. Cu o eficacitate antiacneica demonstrata clinic de 83%, produsele gamei Stop Acnee te scapa de acnee in doar 4 saptamani. Urmand acest link 9http://farmec.ro/produse/ten/fluid-antiseptic-purificator-95.html) vei gasi si o schema de tratament care te va ajuta la rutina zilnica de ingrijire
Se pune intr-un bol cu apa clocotita 2 lingurite de lavanda(planta)maruntita si se tine apoi fata deasupra aburilor, cu capul acoperit cu un prosop, pentru a nu lasa aburii sa se risipeasca, ci sa actioneze direct asupra pielii.Baia dureaza in jur de 10-15 minute, timp in care ti se deschid porii, are efecte antiinfectioase si ajuta la evitarea colectarii de sebum ce duc la formarea cosurilor si a punctelor negre.^^
andrey186 întreabă: