Acneea juvenila este rezultatul maturizarii glandelor si a corpului in perioada de pubertate-adolescenta, exces de sebum deci nu putem face mare lucru, va disparea de la sine. Ssparge-le usor, da-te cu un unguent care-ti prieste, maseaza fata bland si gata.TOTI am trecut prin asta.
Nu iti mai pune tot felul de porcarii pe fata. Gasesti Benzacne pe olx si iti garantez ca iti dispar cosurile. E bine sa ai un tub daca esti adolescent chiar daca ai doua trei cosuri. Aplici local si le usca in cateva ore.
Nu incerca uleiuri pentru a scapa de cosuri, deoarece pot sa-ti produca cosuri sub piele, insa uleiul de cocos este foarte bun pentru par. Incearca apa de lavanda de la magazine naturiste, usuca foarte repede cosurile.
Eu inainte eram in aceeasi situatie, pana mi-a spus o colega careia i-au trecut foarte repede cosurile, sa folosesc bicarbonatul de sodiu, La inceput nu am crezut in beneficiile lui, dar dupa prima uitlizare chiar m-a vindecat de cosuri. Sfatul meu este sa folosesti DOAR BICARBONATUL DE SODIU.
Elisabitaaa întreabă: