| Kathhy23 a întrebat:

Ce parere aveti despre taiatul varfurilor despicate odata la 2 luni? Ajuta sau nu la cresterea mai rapida a firului de par?sad

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AikkoxD a răspuns:

Da,foarte mult. Părul tău o să fie mult mai sănătos şi o să se vadă asta.

| 1000bodies a răspuns:

O data la 4-6 saptamani este foarte bine sa-ti tai varfurile. O sa ai un par mai sanatos.

| MiauMiau97 a răspuns:

Depinde si de parul tau. Daca ai varfurile despicate oricum ele nu prea mai cresc, asa ca ar fi o idee atunci cand ai varfurile tocite sa le tai.Nu conteaza daca trec 2 luni sau mai putin.Cu cuat il tunzi mai des(doar daca varfurile sunt tocite/despicate) cu atat parul se regenereaza si devina mai sanatos. Sper sa te ajute.Imi lasi mesaj cum ai facut:*

| Crucified a răspuns:

Da.Ajuta.Hai sa-ti mai zic ceva, dar te rog nu ma injura...smug daca o fata are parul uscat, urat si incurcat poate sa se tunda la chelie si parl e la la papusa.batting eyelashes

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Da, poti taia in fiecare lună cate un centimetru, până scapi de cel despicat. E chiar recomandat! Eu de cand imi tund varfurile creste mult mai repede si mai sanatos.

| Crucified a răspuns (pentru Crucified):

*parul ca la papusa

-scuze de greseli

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un secret foarte important ar fi taierea varfurilor.
Este o lectie pe care multe nu vor sa o invete : daca vreau parul lung, de ce sa il tai?
Daca stai putin sa te gandesti, ai intelege ca varfurile reprezinta cea mai batrana parte a parului tau si nu pot sa arate la fel de bine ca restul. Daca poti renunta la 2-3 cm de par o data la 2-3 luni vei observa ca parul va avea un aspect compact, sanatos de la radacina la varfuri si va fi implictit frumos.
Sursa : nu-mai-stiu blushing

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! e bine sa scurtezi varfurile odata pe luna cand e luna plina, si ajuta la cresterea parului, dar si regenerarea lui, cel putin eu asa procedez+ ca o data pe saptamana imi fac o masca din galbenus+ulei masline.
O zi minunata sa aihappy

| PinkPanther a răspuns:

E ok, daca coafeza chiar iti taie cat ii zici, dar majoritatea in loc de 1 cm iti taie 3 sau mai mult si aia nu cresc inapoi in 2 luni

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Da ajuta, eu imi tund varfurile in fiecare luna si se vede rezultatul.Parul creste mai repede si e mult mai frumos.

| Dollicious a răspuns:

Doar daca sunt foarte despicate! Eu una am ajuns la concluzia ca nu creste mai repede daca il tai mai des.Mie dupa ce il tai vreo luna nu imi mai creste aproape deloc, dupa aceea incepe sa creasca

| LikeABossBaby a răspuns:

Parul creste de la radacina! Cand ai varfuri despicate ai impresia ca parul nu mai creste deoarece aceste varfuri despicate se rup parul isi vede de cresterea lui. Taierea varfurile ajuta doar la a avea un par sanatos care v-a creste sanatos. Sper ca te-am ajutat.