Pentru tratarea arsurilor se gaseste in farmacii o crema special pentru aceste accidente, se numeste ''Dermazin'' si are in compozitie argint.eu am folosit-o si este exceptionala.Trebuie insa sa consulti si un medic dermatolog, cat mai repede ca sa nu fie ceva mai grav.Insanatosire grabnica(''funtita''
)
Da... mi s-a intamplat si mie. Nu raman semne. Poti sa folosesti fenistil gel...e pentru arsuri.
Iti recomandam sa incerci balsamul dupa epilare din gama Farmec (http://farmec.ro/produse/corp/balsam-dupa-depilare-106.html)Are o acţiune ultra calmantă, emolientă, hidratantă şi conferă pielii catifelare şi prospeţime după depilarea prin orice metodă. Vitamina A combate procesele oxidative, regenerează şi menţine capacitatea de apărare a pielii. Uleiul din flori de Sunătoare calmează iritaţiile având acţiune antibacteriană, antiinflamatoare, epitelizantă, iar Extractul de Boswellia Serrata este un remarcabil antiiritant, care reduce în totalitate roşeaţa pielii.
Poti incerca sa-ti dai cu crema cu extract de galbenele. Iti cicatrizeaza arsurile si nu ar trebui sa ramana semne.
Freaca petele alea roz cu smilgher dupa care dai cu otet sau cu suc de lamaie!
Iti trece imediat!
Wagner_Jill_1998 întreabă: