| HQMada a întrebat:

Buna ce pot sa fac mi se incurca parul mai mereu si nu mai stiu ce sa-i fac. Puteti sa-mi spuneti?

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna!love struck
Dupa ce te speli cu sampon, foloseste un balsam de par sau o mascawinkingIti va descurca foarte bine parulwinking
Piaptanal mai des happy
Poti sa folosesti si un balsam fara clatirewinking[ asa se numeste ] Te duci prin magazine si intrebi de asa ceva si sigur vei gasi! Miroase foarte placut si iti descurca parulwinking

10 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Foloseste balsam dupa spalat e ok vei vedea rezultatul

| Dianna_8523 a răspuns:

Eu adaug o completarebig grin. Daca ti se ingrasa parul, nu te pieptana prea des, il faci sa se ingrase si mai tare happy. Masca de par de la Dove e foarte buna happy. Mai ales in sezonul rece.

| Mariinaa a răspuns:

Incearca sa-ti tai din varfuri mai des, dar tu daca ai avea parul lung cum il am eu ti-ar fi si mai greuwinking

| märzblume a răspuns:

Cand eram de vreo 12 ani aveam firul de par subtire, moale si mi se incurca ingrozitor parul.La un moment dat m-am tuns (nu neaparat scurt, dar am taiat cativa centimetri buni si drept, nu scari sau eu stiu ce freza fistichie) si de-atunci nu doar ca nu s-a mai incurcat deloc, dar a inceput sa fie firul mult mai puternic, mai gros si am primit o minunatie de volum care il am si acum dupa... multi aniwinkingA fost ca la catelul meu, o tranzactie de la puf la blanita adevaratabig grin

| märzblume a răspuns:

Ah, si poti folosi si putin otet in ultima apa de clatire. Da stralucire si descurca parul incalcit.Don`t worry mirosul dispare intr-un timp foarte scurt!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie dar iti dau un sfat :sa te pieptani de multe ori pe zi si sa vezi ca nu se mai incurca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa folosesti balsam sau masca de par sau din ala pentru varfuri despicate, pe langa ca iti lasa parul moale si este usor la pieptanare mai miroase si bine =]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spray de par de la gliss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este ceva spray pentru par de la Avon, numit Kids.este pentru copii, dar il poti folosi linistita, este foarte util si are un miros frumos si nu este f. scump, daca nu ma insel e 12 lei