Cu Zahar. Pune intr-un castron o mana de zahar, o lingurita de zeama de lamaie si apa cat sa obtii o pasta cu care sa-ti masezi bine spatele. Clateste cu apa calda. Dupa aceea, cu o jumatate de rosie freaca usor, iar dupa un minut clateste cu apa rece. Apoi pune doua lingurite de bicarbonat de sodiu in putina apa, pentru a obtine o pasta, si aplic-o pe fata. Las-o 15 minute, apoi clateste cu apa rece. Sari peste etapa cu rosia daca ai o piele sensibila, usor iritabila. Procedura nu trebuie aplicata zilnic; cel mult de doua ori pe saptamana.
Sau cu Rosii si lamai, dar si toate citricele sunt excelente exfoliante, indepartand celulele moarte de pe piele. Stoarce o lamaie si imbiba o bucata de panza cu sucul obtinut. Dupa ce te speli bine pe spate, aplica aceasta compresa timp de 10 minute. Clateste-te apoi cu apa rece...
Hai frate parca ar fi pe fata ....nici nu se vad si de alea are fix toata lumea...lasale asa sa treaca, stai acum sa te freci pe spate cu ``zahar``
Heii, fac si eu, dar, doar iarna! Eu as zice sa le lasi in pace , adica eu nu fac nimic, imi trec singure! :* Bafta.
Nu iti trebuie un produs anume pentru cosuri. Trebuie doar, ca fata ta sa fie tot timpul curata. Pentru asta iti recomand sa folosesti un gel/spuma ( orice) pentru curatarea fetei. Special pentru cosuri sau unul normal. Dar este de acceptat si sa te speli pur si siplu cu sapun. SA TE SPELI IN FIECARE SEARA SI DIMINEATA! Si asta este important. Spe ca ti-am fost de ajutor.
Poti incerca la farmacie. Desi, eu iti recomand Aloe First. Este incredibila. eu aveam o acnee pe fata foarte accentuata. In vreo doua saptamani mi-a trecut, si acum fata mea arata superb. Nu iti pot spune sigur de unde am cumparat-o, pentru ca mamei i-a luat-o cineva. Poti intreba la farmacie unde se gasesc . Sper ca ti-am fost de ajutor :*.
Anonimaa909 întreabă:
kalakkas întreabă: