Întrebare recomandată | maidatendragosteamea a întrebat:

Ce sampon colorant imi recomandati, care sa nu imi atace firul de par si sa mi revina culoarea naturala inapoi?
Eu am parul saten si as dori sa vad cum imi sta roscata.

5 răspunsuri:
| XXSupradozaDeVisexx a răspuns:

Inainte de a lua o decizie trebuie sa stii ca o decolorare poate sa-ti aduca look-ul dorit, dar poate si sa-ti "arda" parul excesiv. Perhidrolul este un oxidant atat de puternic incat poate usca, subtia sau rupe firul de par. De asemenea frumusetea si elasticitatea parului au de suferit.
-incearca pe cat posibil sa nu te decolorezi cu creme sau oxidanti din comert;
-nu te deschide brusc, ci vopseste-te de fiecare data cu o nuanta mai deschisa pana ajungi la culoarea dorita;
-nu sari brusc de la o nuanta inchisa la una foarte deschisa (ex : de la negru la blond);

Incearca sa te decolorezi cu infuzie sau decoct de plante medicinale. Spre exemplu, decoctul de musetel sau rubarbar poate deschide parul intr-un mod sanatos si frumos. De la un saten poti ajunge la un blond natural, fara probleme

| VasyAlex a răspuns:

Din magazinrolling on the floor

| maidatendragosteamea explică (pentru VasyAlex):

Am intrebat CE sampon, nu de UNDE. :d

| PustoaicaSinguratica a răspuns:

Din cate am inteles vrei sa te vopsesti roscata iar daca nu iti place sa revii la culoarea normala. In cazul asta ar trebui sa cauti o vopsea semipermanenta, care sa se duca la 3-5 spalari. Cine a cumparat vopsea ieftina semipermanenta si nu s-a mai dus din cap. Sampon colorant..sincer nu prea am auzit de asa ceva..Adica probabil este, dar nu stiu asa cam unde se gasesc. Singurul sampon pentru culoarea parului pe care l-am vazut este unul care te ajuta sa iti mentii culoarea blonda.
De-aia e mai bine sa iei vopsea care se suce repede.
Iti recomand sa iti cumperi un balsam de par pentru parul despicat/distrus. Sunt foarte bune. E a treia oara ca ma vopsesc, si folosesc genul de balsame, si m-au ajutat mult, pentru ca se zice ca vopseaua arde parul, iar asa il poti proteja. Succes '