Hei :D Eu in primul rand nu ies din casa iarna fara esarfa:d deci pot sa spun ca le iubesc :)) apoi :-? niste blugi normali [skinny], un maieu/tricou/bluza si un hanorac gros deasupra, si geaca de iarna. [Cel putin asa ma imbrac eu la scoala:D] si in picioare niste bocanci ceva de genul http://www.google.ro/......tp?/imgres r:13, s:17&biw=1024&bih=548 numai ca mai inchsi la culoare. Ca stil imi place stilul rap/hip hop si cand e mai cald afara ma imbrac conform stilului :D
Sincer eu iarna cand este foarte frig imi iau :o pereche de blugi stramti cizme putin mai jos de ghenunchi o bluza stramta pe corp u geaca tot stramnta de blugi o esarfa parul desprins
Pai un cojocel gros(e frig), o maleta frumoasa, mulata, blugi simpli sau raiati negri, cizme fara chestioare.Merge si cate un fes lung de lana si o esarfa in carouri.
Buna! Uite o sa-ti dau cateva sfaturi ce stil sa adopti iarna asta:Fustele scurte sunt foarte la moda, iar daca le combini vor arata SUUPER. Regula fustelor mini stramte:Bluza trebuie sa fie si ea stramta.
Fustele mini arata si mai bine daca le porti cu niste ghetute pana la glezna, sau niste pantofi cu toc nu foarte inalt
anonim_4396 întreabă:
Mira1738 întreabă: