| ddeennyyssaa13 a întrebat:

Ceva exerciții pentru a arde grasimea de pe burta?? Dar as vrea ceva incercat pe pielea voastra ca da fiu sigura ca funcționează big grin. Bine acuma nu am prea multa grăsime doar sub buric am ceva si nu stiu cum sa scap de ea
Dar fara diete va rog. Mulțumesc. Funda la cele care dau rezultatewinking

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Eu m-am pregatit pentru alpinism pana cand a iesit tot untul din mine!

| FatUglyVirgin a răspuns:

Nu exista exercitii cu care sa slabesti intr-o anumita zonawinking

| AnnaaaMaria a răspuns:

La mine abdomenele au funcționat de minune... chiar dacă ai spus fără diete, să știi că rezultatele nu apar dacă mănânci multe dulciuri și/sau grăsimi în combinație cu carbohidrați/glucide

| ddeennyyssaa13 explică (pentru AnnaaaMaria):

Dulciuri nu prea mananc. Cate abdomene făceai pe zi? Si in cat timp s-au văzut rezultatele?

| AnnaaaMaria a răspuns (pentru ddeennyyssaa13):

Făceam în jur de 150-200, iar rezultatele au început să se vadă după 2-3 săptămâni. Țin să precizez că atunci mâncam normal...

| SKuLL909 a răspuns:

Abdomene sunt sfinte. Eu am scapat de grasimea in exces pentru ca am facut sala de forte. Dar tie it recomand si extensi pe spate, rotiri rapide ale trunchiului si putina fuga, astea sunt cele necesare pentru abdomen, atata timp cat nu deti aparate sau nu mergi la sala de fitness. Nu uita de abdomene.

| ddeennyyssaa13 explică:

Da. abdomenele
Dar am citit pe net ca ele doar iti întăresc muschii nu ard si grăsimea. La voi au funcționat?

| andreaandra14 a răspuns:

Abdomene ......multe abdomene.