| Al000 a întrebat:

Cineva pe aici care are/a avut tatuaj semipermanent? Imi doresc mult un tatuaj, dar sunt destul de sensibila la durere ( lucru care ma enerveaza la culme), asa ca mi s-a recomandat cel semipermanent. Cateva informatii? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Sellak a răspuns:

Decat sa-ti faci un tatuaj semipermanent mai bine nu iti faci. Daca iti faci un tatuaj el inseamna ceva pentru tine banuiesc, deci vrei sa il ai pentru tot restul vietii.
Daca iti doresti asa de mult rabda pana e gata, chiar daca esti sensibila. Si oricum, nu e o durere groaznica, e o durere suportabila care seamna cu o usturime, gen cand te urzici doar ca ceva mai puternic, dar oricum dupa ceva timp iti amorteste locul si nu mai simti nimic laughing Si dupa ce a terminat tatuajul sa nu te gandesti ca o sa te doara, nu e ca o rana. cand a terminat de batut nu te mai doare deloc, se vindeca in vreo 10 zile si gata happy

6 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

O parte semnificativa din cei ce isi fac tatuaje sufera de o boala psihica, personalitate dizarmonica de tip antisocial. Aceasta boala dispune persoana si spre activitate infractionala, practic nu exista bolnav de asa ceva care sa nu fie si infractor. Si o caracteristica a bolii, un simptom practic, este hipoestezia, sensibilitatea foarte mica la durere. De aceea acesti oameni sar usor la bataie, se tatueaza, se automutileaza, etc. Boala face sa le placa lucrurile astea, iar hipoestezia le permite. Tu nu suferi de boala lor, asa ca esti sensibila la durere. Dar un pic sub influenta unor idei din sfera asta tot esti, din pacate. Sarut mana.

| minrest a răspuns:

Da, am avut un tatuaj, facut in armata, cu porecla unei persoane pe care o iubesc mult, si care intre timp a murit. Dupa vreo sapte ani tatuajul s-a sters, pentru ca nu era bine facut. Dar e
bine, acum imi respect corpul prea mult ca sa port tatuaje. Persoana respectiva, ce imi amintesc despre ea, ramane gravata in suflet, nu numele scris pe mana.

| Al000 explică (pentru minrest):

Iti multumesc pentru raspuns si iti, iti respect si iti inteleg punctul de vedere.

| Sellak a răspuns (pentru minrest):

Esti un idiot laughing De unde ai ajuns tu la idea ca cei care sunt tatuati sufera de o boala psihica si ca sunt violenti. Eu unul nu cred ca sufer de vreo boala psihica, nu ma consider o persoana violenta si nu sunt de acord cu ce debitezi tu acolo. Da frate, am tatuaje, care e problema? Astea sunt niste stereotipuri idioate pe care le cred toti oamenii ca tine care nu au caracter si personalitate. Esti un oaie si te iei dupa turma. Daca tu ai fost crescut de ai tai cu doctrina asta ca " Cei care au tatuaje sunt niste oameni rai, violenti, instabili psihic, inculti si cu care nu te poti intelege" inseamna ca ai o gandire gresita si ca tu esti cel cu probleme psihice. Nu judeca oamenii dupa aspect prietene happy

| Al000 explică (pentru Sellak):

Multumesc. Dupa ce am pus intrebarea, am ramas pe ganduri si am realizat ca mai exista un motiv ( la care am evitat sa ma gandesc )pentru care vreau tatuajul, asa ca m-am decis pentru unul permanentlaughing) Thanks

| Sellak a răspuns (pentru Al000):

Pai cam aia e ideea unui tatuaj, sa reprezinte ceva pentru tine. Si nu te speria ca te doare, si daca vrei sa stii cevaa despre tatuaje intreaba pe cineva care are asa ceva. Nu toti dobitocii care vorbesc doar ca sa se afle in treaba gen "minrest" ala care ti-a zis ca cei cu tatuaje sunt bolnavi psihici laughing) Nu doare chiar asa rau si la un moment dat te obisnuiesti, mai ales daca e ceva mic si simplu nici nu o sa simti mare lucru si o sa ti-l faca in 10 - 15 minute laughing