| Jello a întrebat:

Cu ce să mă dau pe faţă ca să-mi treacă coșurile? Îmi apar foarte multe pe frunte și nu știu cum să scap de ele sad.

[scuze dacă am greșit categoria ]

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă ești la pubertate, nu prea ai ce face!
Mergi pe o mască pe bază de acid salicilic, baton pentru coșuri, săpun cu sulf, argilă.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mai mereu ar trebui sa faci un fel de tratament pentru cosuri ca asa faci si scapi de ele, dar dupa iar apar. In fine o sa-ti spun un fel de tratament care o s ti se para ciudat iti faci o masca cu malai, lapte sau iaurt si zeama de lamaie (optional in caz de nu ai lamaie ) amesteci compozitia si ti-o pui pe fata si stai cu ea pana ce incepe sa se intareasca, mai simplu poti folosi fructe sau zeama din ele. Mai poti folosi o alifie speciala pentru ele se numeste neopreol e foarte buna pentru cosuri, arsuri, urticarie; ti-o aplici pe,, bubite''. Cel putin odata pe saptamana ar trebui sa faci. Si eu am facut acest tratament si e foarte bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
Te pup

| lumy4u a răspuns:

Sincer,mie mi-a trecut cu spirt, alcool medicinal

| suMRed34 a răspuns:

Cauta un sapun pentru fata si spala-te dimineata si seara. Daca nu incep sa iti dispara du-te la plafar si cere masti de argila pentru acnee.

| Trollerul a răspuns:

Cu urina.

| Daria00 a răspuns:

Amesteca un sfert de mar ras cu o lingurita cu varf de miere pentru a obtine o masca naturala si eficienta cu efect antiacneic. Daca mierea este foarte groasa, poti adauga si putina apa la ea. Astel ai obtinut o masca impotriva cosurilor. Trebuie tinuta pe fata timp de 20 de minute. Sau poti incerca cu sucul scos dintr-un castravete proaspat.Are un efect puternic pentru calmarea acneei(cosurilor). Se tine intins pe fata timp de 15 minute dupa care se indeparteaza cu putina apa calduta.

| tiaRa12 a răspuns:

Uita-te la acest video pe mine m-a ajutat foarte mult http://www.youtube.com/watch?v=-CU0kIvMq8E
si eu sunt in aceeasi situatie ca tine
insa folosesc un gel cu care ma spal de 2 ori ve zi este din plante chinezesti si ma sval de ceva vreme si incep sa-mi treaca si nu-mi mai apar, sau pe unele nu le poti trata fiecare avem cosuri e ceva normal

| NeWbiE2111 a răspuns:

Buna.Aceeasi problema o am si eu doar ca mie nu imi mai ies de loc mi au ramas urme si sunt un pic ros la fata.Doctorul de familie mi a zis ca e o dereglare hormonala si nu ai ce sa i faci, a spus ca cu timpul vor trece de la sine, si mi a dat un gel Isotrexin e foarte bun ca de cand ma dau cu el nu imi mai ies de loc.

| Geooorgianaaa a răspuns:

Ar trebui sa te duci la Dermato.
Eu am niste prieteni care folosesc Flocinolon si Zinerit. Insa recmonad Zinerit.

| AlesS3 a răspuns:

Primu pas cu sapun si sare, lasa 1, 2 min sa intre in piele si dupa dai cu apa, pasul 2 lasi sa se usuce fata si dupa dai sa intre in piele cu vata si spirt!
FUNDA?