anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum as putea sa scap de "punctele albe" de pe fata? am si pe corp si gat dar pe fata sunt mai...vizibile! am cautat pe google dar vreau solutii de la voi pe care le-ati incercat. Daca se poate naturale facute acasa! O data pe saptamana imi exfoliez tenul cu o masca din albus de ou si malai dupa ce fac baie de aburi! ar trebui sa exfoliez inainte sau dupa aceasta baie? baia o fac doar cu apa sau pun si pliculete de ceai in apa care o pun la...clocotit?

Răspuns Câştigător
| BiuL a răspuns:

Of, atunci dupa ce stai la aburi, poti eventual sa te intepi tu usor cu varful unui ac steril in varful punctul de grasime si apoi sa sa strangi la baza punctului si ar trebui sa iasa usor numai na e riscant sa te intepi tu singura cu acul.
langa raspunsul meu apare o funda, trebuie sa o apesi daca vrei sa mi-o dai.

9 răspunsuri:
| AOLEVRIC a răspuns:

`Puncte albe? Adica acnee? thinking

| Gabi19971983 a răspuns:

Eu te-as sfatui sa incerci sa le spargi cu ceva (inainte de asta dezinfecteaza locul ). Dupa ce le*ai spar mai da o data cu spirt sau ceva dezifectant sau o crema hidratanta.

Daca ti-e frica sa faci acest lucru, pentru ca exista riscul de a ramane cu cicatrici urate pa fata, du-te la un doctor dermatolog iar acesta te va ajuta si va fi mult mai sigur.

Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acestea, dupa citeva zile se intaresc? Daca da, inseamna ca sint mici depozite de grasime. Mergi la un endocrinolog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Te sfatuiesc mai bine sa mergi la o cosmeticiana.
Te pup!

| BiuL a răspuns:

Mie mi-a scos la cosmetica punctele de grasime cu acul... nu a durut.
exfolierea se face dupa baia de aburi, pui si pliculete de ceai de musetel.

| delia5609 a răspuns (pentru BiuL):

Nu este cosmeticiana in zona! Ai funda! Multumesc de raspuns!

| мαrrýиєlα a răspuns:

Buna!
+ du-te la farmacie si ia-ti o crema pentru,, puncte albe ", eu nu cred ca merge cu astfel de exfolieri.
Pa-pa!

| Biaaanca a răspuns:

Acele "puncte albe" cum le numesti tu sunt puncte de colesterol. Sunt in farmacii creme speciale pentru tratarea lor.

| StamateAlina1987 a răspuns:

Iti recomand creme pe care le-am folosit si eu si am scap de puncte albe de grasime si de punctele negre. Eu am avut puncte albe de grasime pe fata, pe piept si putine pe gat.
Eu am folosit si recomand creme pe baza de 100 %ulei pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Cremele sunt incredibile de bune si dupa un timp de folosire, punctele albe de grasime si punctele negreu au inceput sa dispara.
Tot de la Thursday Plantation, mi-am cumparat si un sapun pe baza de ulei de arbore de ceai, pentru a inlocui sapunul normal.