Nu sunt exact sigur dar din cate am auzit daca ai parul mai lung îl prinzi in coada nu foarte strâns iti pui punga pe cap si dupa aia cu ceva nu sunt sigur cu ce dar cred ca merge si cu o pensata iti tragi suvitele prin acele găuri dupe asta te decolorezi stam cam 45 de minute cu decoloratul in par si casa iasa mult mai bine culoarea astepti două zile in care nu te speli pe cap si dupa aia suvitele decolorate le vopsesti si tot asa astepti cam 45-50 de minute. Sper ca ți-am fost de ajutor
Poți să îți faci șuvițe blonde folosind pudră decolorantă.
Dacă ai părul lung e mai complicat să folosești o pungă.
Punga trebuie să o pui pe cap ca o căciulă însă părul trebuie să îl ai băgat tot în căciulă pentru ca după aia să faci mici găurile cu o ingliță sau ceva asemănător ascuțit prin care scoți șuvițe subțiri de păr.
După ce ai scos toate șuvițele dorite trebuie aplicat decolorantul, aștepți câteva minute după care clătești bine părul.
1. Unde ai auzit tu că se prinde părul în coadă când îți faci șuvițe folosind o pungă?
Dacă prinzi părul în coadă nu mai poți scoate șuvițe de păr prin acea pungă.
2. Dacă așteaptă 45 de minute cu decolorantul își va arde părul. Decolorantul se tine maxim 30 de minute.
3. O dată ce s-a decolorat nu mai are nevoie să aplice altă vopsea.
La 1 nu te pot contrazice ca nu sunt experimentat in chestia asta cu punga dar la 2 si la 3 te contrazic la 2 eu însumi mi l-am lăsat 45 de minute ca tot asta m-am facut acasa blond și la 3 ba da e nevoie de vopsea pentru ca parul decolorat se face portocaliu sau alb daca îl ții foarte mult cam o oră și ceva maică-mea lucrează la salon deci nu prea cred ca sti tu mai bine pup?
Știu ce vorbesc pentru că mi-am decolorat părul de multe ori, altfel nu aș vorbi aiurea.