| universa a întrebat:

Cum pot sa fac sa imi creasca ungiile mai repede? Am lipsa de calciu si mi se rup repede si as vrea sa mi se rupa mai putin din ele.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| tuGatita a răspuns:

Uleiul de ricin chiar este bun si ieftin. si eu am lipsa de calciu si cu uleiul de ricin chiar mi-am revenit (referitor la unghii). te dai de doua ori pe zi si stai cu el cat poti de mult, stateam cate o ora cand eram la pc. numai sa te tii de tratament. eu am folosit vreo 2 saptamani si acum m-am lasat de el din cauza lenei. nu fa ca mine!

8 răspunsuri:
| 0Denis0 a răspuns:

Pai daca ai lipsa de calciu consuma mai des alimente cu calciu ca laptele.

| LittleCoco a răspuns:

Pai eu folosesc un tratament cu cu vitamina B5 de la farmec, dar daca vrei ceva de prin casa, usturoiul este hranitor pentru unghii, doar ti-l ungi pe unghii de cateva ori pe saptamana

| MeTiNiStUlVeteran a răspuns:

Consuma mai ales lapte branzeturi si iaurturi de toate felurile (si sa nu-ti treaca prin cap sa le rozi)

| dianalalala a răspuns:

Ulei de ricin. gasesi la plafar aplicti local iar intro saptamana obeservi diferenta

| R0011 a răspuns:

Heii. Si eu am aceeasi problema cu lipsa de calciu dar vadca incep sa-mi revin. In primul rand trebuie sa renunti la oje o perioada de timp, pentru ca ele sunt in cea mai mare parte cele care dauneaza unghiei. Sa nu ti le rozi si daca speli vasele mai des sau asa incearca sa nu le speli cu apa foarte calda pentru ca ti se inmoaie si ti se rup. Eu in fiecare seara inainte sa ma culc imi aplic un strat de ulei de ricin pe unghii si le las asa toata noaptea. Cu timpul ele se regeneareaza, se intaresc si nu se mai exfoliaza (daca ai aceasta problema ). Daca vrei ca ele sa nu fie urate si sa se inalbeasca, sa arate frumos, da.le de 2-3 ori pe zi cand ai timp cu zeama de lamaie. Sper ca ti.am fost de folos.:*

| Farmec a răspuns:

Iti recomandam sa incerci lotiunea pentru tratarea unghiilor din gama Farmec (http://farmec.ro/......192.html)O loţiune ideală pentru revitalizarea unghiilor terne, fără viaţă, casante sau care se exfoliază. Prin conţinutul bogat în Vitamina B5, loţiunea revitalizează şi întăreşte unghiileAplică pe suprafaţa unghiei, având grijă să protejezi cuticulele cu ulei.
În prima săptămână se folosește zilnic, după care se aplică de 2-3 ori pe săptămână.
Se poate aplica peste loțiune și un lac colorat.

| universa explică (pentru tuGatita):

Buna! Cat trebuie sa tin acest tratament?

| tuGatita a răspuns (pentru universa):

Tii cam o saptamana... apoi faci pauza 2-3 zile. daca obisnuiesti sa iti dai unghiile cu lac nu il lasa mai mult de 2 zile, dupa care te dai cu ulei de 2-3 ori pe zi. ideea e sa tii o saptamana-2 apoi iti mai poti da unghiile cu lac color/incolor de care vrei, dar la 2 zile macar dati cu ulei. ca sa nu se rupa, sa se exfolieze