| ancaanca a întrebat:

Buna big grin
ce >faceti?:
vine vara.si :
cu ce va epilati?
si dupa cat timp creste >parul?:
cum isi mentin unele pielea fina pe picioare.
nu m-am exprimat foarte bine dar noh laughing
dau funda celui mai bun raspuns :*

6 răspunsuri:
| Chérrrie a răspuns:

Buna...da asa e de acum vine vara iar odata cu accesta problema epilari.eu folosesc crema depilatoare iar dupa balsam.insa mai sunt sunt alte metode:epilatorul electric, laser, epilare cu zahar...parul creste dupa cateva zile. sper ca te-am ajutat:* :d

| SomeBodyThatDoesNotMatter a răspuns:

Sall. Eu iti recomand un epilator elecrtic. Chiar face diferenta. Nu mai creste parul des, lasa pielea fina si dureaza mai mult de o luna. Sunt multumita. Cei drept ca doare dar... sufera baba la frumusete.
P.S:Nu folosi crema epilatoare. Creste rapid si parul se face negru. Prietena mea s-a epilat pe genunchi cu crema si parul i se vede si prin ciorapi daca te uiti atent. Sper ca te-am ajutat.

| my99heart a răspuns:

Desi nu am incercat, am auzit ca epilarea cu zahar e cea mai buna
costa putin, pielea ramane fina si fara iritatii
parul creste cam in 2-3-4 saptamani(acum depinde...)
as vrea sa incerc funda?

| tnxforthemms a răspuns:

Eu folosesc un aparat de epilat silk epil si ma impac foarte bine cu el...desi doare destul de tare merita, cel putin la mine parul reincepe sa creasca dupa 3-4 saptamani, deci e ook.mai este si metoda cu ceara insa e mai aiurea, trebuie sa stii in ce sens sa pui ceara si etc. etc. si oricum doare la fel de mult...

| noemi_7231 a răspuns:

Pai,te poti da cu anumite creme, piele va fi fina, dar parul v-a creste inapoi repede...

| gabytsa_8541 a răspuns:

Te epilezi cu ceara sau cu crema epilatoare parul ti va creste in vreo 2 saptamani tongue