De la un magazin de bijuterie, ca aia nu au cum sa minta, pe cand cei de la amanet se pot insela.
Nu exista aur adevarat in sensul de pur, daca asta doresti. Orice bijuterie din aur are si alte aliaje in compozitie pentru a i se pastra forma si a avea o oarecare rezistenta.
Aur adevarat, sau total este ala de 24 k. In rest este aur cu cupru, sau alte aliaje.
Sunt si bijuterii din aur curat, asa ca nu-i problema, bani sa ai.De pret nu stiu aia tu trebuie sa cauti sa vezi ce bijuterie este, ceti place.Pretul unei bijuterii nu se calculeaa dupa greutatea bijuteriei, sau dupa cantitatea de aur numa, intra in acel pret si manopera acelei bijuterii, ca doara nu cumperi aur la lingou
Intra pe Facebook pe grupul "aur 14k Turcia" sau alte grupuri de aur si gasesti aur nou pe stoc la diverse persoane sau pe comanda la 300 lei/g. In magazine e foarte scump, peste 360lei/g. Poti sa te intalnesti cu persoana care vinde in oras si sa mergi la amanet sa il verifici. Eu am luat de mai multe ori si nu am avut probleme
De la magazine de bijuterii.
Gasesti si producatori romani, de ex Coriolan.
Găsesc la amanet oare?
Normal caută și online de fel e pe firma și nu are cum să îți dea teapa poți căuta mai multe sa compari preturile eu așa procedez și nu am avut probleme
beyonce99 întreabă:
lanadelrey15 întreabă: