Pai.in primul rand sunt multe metode.sa si. o epileze
cu ceara la un salon sua. poate folosi plasturi.se gasesc la farmarie. plsturi Gerocossen.sunt si ieftine si bune.eu din astea folsesc si sunt foarte bune.bafta :*
Dacă o și-o ia cu ceară s-ar putea să-i apară niște bubițe (mie așa mi se-ntâmplă )... Cu penseta iar nu e bine, dacă penseta e proastă și rupe firele în loc să le smulgă o să-i crească de parcă s-a ras. Cel mai simplu e cu epilatorul, chiar dacă doare Faci pe tine de câteva ori și dup-aia te obișnuiești
Fie fir cu fir cu penseta, fie cea mai sigura metoda sa se duca la un salon si scapa de ea in 3 minute ( cu ceara) Jos mustataaaaa!
Cunosc.Am si eu o prietena la fel. Cel mai bine ar fi sa o dea jos cu cerara.Nu doare. funda?
Spune-i sa o indeparteze daca nu-i convine. decat sa sacaie pe altii si sa fie complexata mai bine scapa de ea si gata
Pai poti s-o iei cu benzi de ceara, cred ca e vb despre tine si ti-o fi rusine acum sa zici...parca te cunoaste cineva
Aolo sa se duca dreacu al salon
doamne frate nu va ingrijiti delocSi mai zice'ti de ce parte pareti imputite
In primul rand cati ani are?
se poate :
1)sa o epileze
2)sa uite de ea pentru ca va creste (daca o rade) din ce in ce mai mult si mai des
3)sa se duca la salon daca doreste neaparat sa scape de mustata
Hope i helped
DaciaRomania întreabă: