Pai daca nu vrei sa iti strici fata cu fond de ten, banuiesc ca interventiile estetice sunt excluse ( nu stiu ce varsta ai, deci mi am permis sa aduc in discutie ). In primul rand primul pas in a fii frumoasa ESTE SA TE VEZI FRUMOASA! Sunt grasuna si cateodata unele haine nu imi vin ceas... Ma uit in oglinda nu imi place, ma mai uit si parca incep sa ma iubesc exact asa cum sunt! Asta e doar sfatul
Acuuum, raspunsul la intrebare:
Eu ma trezesc dimineata imi fac un scrub cu cafea sau zahar, folosesc serumul de la Revox cu Acid Hialuronic iar dupa las tenul asa.
Seara ma spal cu un gel de curatate Nala impreuna cu unul Garnier.
Curatarea tenului cat si a cearcanelor, hidratarea si grija e cea mai importanta. Daca e ceva genetic care e problema?! Mergi cu fruntea aia plina de cosuri cum spui tu si iubeste te! Cosurile trec, anii astia pe care ii ai acum nu ii vei mai avea si o sa iti para rau ca ai stat sa te desconsideri.
P.s: Gelurile de curatare le aplic cu o perie faciala ( Gasesti chiar si pe Sinsay )
De ce plângi toată ziua?
De ce ai insomnie?
De unde ai dedus că "le ai mostenit genetic", daca tu îți expui organismul la aceste extreme?
Sincer pentru mine ce spui tu e extrem pentru mine Cearcane,cosuri,semne, si pe langa asta si un corp de doamne ajuta. Dar presupun ca o sa incerc
Adica cand eram mai mica nu-mi placea deloc cum arat, acum cu cosurile astea si mai stiu eu ce pe fata ma face sa cred ca eram frumoasa cand eram mica
Ai dreptate, pana la urma o sa treaca. Nu o sa am cosuri toata viata, si cu sfatul tau poate scap si de cearcane
:3
Cunosc eu personal fete care se dau cu negru pe sub ochi, asaca nu te mai stresa atita.
1. Pentru ca sunt o sensibila
2. Hmm..Nu pot sa dorm?♀️
3. Pentru ca le aveam de cand ma stiu, cand nu ma duceam la aceste "extreme". Le-am mostenit de la tatal meu, amandoi avand in prezent cearcane.
anonim_4396 întreabă: