| muceacitalinda a întrebat:

deci pana la urma m-am tuns, in scari cu breton intr-o parte gen emo... problema este ca am parul foarte bogat, des foarte des, lung (chiar daca m-am tuns ) pana la fund. tunsoara mea nu se cunoaste deloc, si in plus mai am si forma in v. ce ii pot face? sa ii spun coafezei sa imi faca mai accentuate scarile? precizez ca vreau sa imi fac tunsoara in scari mai accentuata pentru a se cunoaste. vreau raspunsuri fara placa sau altceva, poate un sampon balsam pentru nu a fi asa de ciufulit(am uitat sa precizez, si putin cret, adica putin mai mult :p). va multumesc! funda si vot :* love struck

Răspuns Câştigător
| MarieBGossipGirl a răspuns:

Incearca GlissKur (Inovatie complex de readucere la viata a parului) pentru virfuri despicate! Eu am avut aceeasi problema, dar am folosit gliss de fiecare data ce spalam capu', cind era inca ud, apoi se usca de la sine, GlissKur mi-a facut virfurile frezurei mai accentuate si drepte (la mine parul e ft cret) si in plus, l-a facut usor de indreptat cu placa fara a-l arde sau deteriora. Succes*)

6 răspunsuri:
| muceacitalinda explică:

Mersi mult o sa incerc

| muceacitalinda explică (pentru MarieBGossipGirl):

Sti unde il pot gasi? cumva in magazine mari ca de exemplu carefour? si cam intre ce pret e cuprins.multumesc!

| MarieBGossipGirl a răspuns (pentru muceacitalinda):

Il gasesti in orice market sau magazin de produse cosmetice!

Funda de la mine

| MarieBGossipGirl a răspuns (pentru muceacitalinda):

Multumesc mult*)

N-ai pentru ce