| EvaDenes a întrebat:

doresc sa achizitionez una dintre urmatoarele placi de par: Remington Pearl s9500 si Remington Silk s9600. Nu ma pot decide pentru ca nu am utilizat nici una din ele, deci daca este cineva cine a avut ocazia sa le testeze pe ambele si care ar putea spune care ar fi cea mai buna alegere, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o parere. Mentionez ca am parul foarte des, aspru si cret. Dau funda pentru cel mai bun raspuns.

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Cu siguranta Pearl...eu am luat una acum 3 ani si dupa 2 ani si-a dat duhul(asa se intampla cu toate, dupa o perioada se strica) si mi am luat aceeasi placa pentru ca alta mai buna nu cred ca exista mai ales daca ai parul uscat, aspru si cret...in plus are placile din teflon si o tehnologie cu ionizare care mai protejeaza cat de cat parul. Oricum toate placile deterioreaza parul, insa daca folosesti masca si balsam la fiecare spalare si inainte sa folosesti placa iti dai cu protectie impotriva caldurii efectele nu sunt grave.

| deliaoana123 a răspuns:

Eu am Remington Pearl si e exceptionala...o folosesc destul de des (cam de 3-4 ori/sapt) Eu ti-o recomand cu toata sinceritatea happy

| EvaDenes explică (pentru Bondarel99):

Dar ai incarcat-o si pe cealata? Am vazut ca a aparuta recent, costa 260 de lei si toata lumea o lauda ca este cea mai buna placa. Si eu eram decisa sa cumpar tot pearl dar cand am vrut sa o comand, am vazut-o pe cea noua si am ramas pe ganduri.

| Bondarel99 a răspuns (pentru EvaDenes):

Singurul plus fata de Pearl e ca poate atinge temperaturi mai ridicate dar din punctul meu de vedere asta nu are nicio importanta pentru ca nu trebuie sa folosesti nicio placa de par la mai mult de 190 grade mai ales daca iti intinzi des parul.Eu il am si decolorat si folosesc placa la 150-160 grade si sunt foarte multumita.