Buna! Da ti-ar sta foarte bine. Mai ales ca ai tenul alb. Deci cu siguranta nu va fi nicio problema. Bafta!
Mi se pare că e un contrast cam mare... Eu m-aş fi vopsit blondă sau roscată... Dar dacă vrei un look mai gotic, e perfect.
Beax, nu imi place roscata si pffff in nici-un caz blonda...D mai bine asa )
Scuze. Poate nu chiar negru... Adică nu stiu prea mult maro, nuante inchise si treburi. Îţi va scoate tenul alb în evidenţă.
Mai bine cum sunt acum( castaniu inchis) decat roscata sau blonda
Esti norocoasa. Celor cu tenul deschis/alb le sta bine cu orice culoare(brunet, blond, roscat).
Ok...multumesc pentru idei, dupa rezultat( dupa ce ma voi vopsi sau nu ) dau si funda :*
Iti va sta foarte bine, nu iti face griji. O prietena era blonda si sa vopsit bruneta. La inceput a fost un soc cand am vazut-o dar in rest ai sta bine.
Modifica-ti niste poze sa vezi cum te prinde. Desi in mod normal un ten alb se completeaza foarte bine cu un par brunet, in unele cazuri fata ajunge sa arate ca o fantoma ( un contrast deranjant intre par si fata).
Fa-te cu o vopsea fara amoniac la inceput sa vezi cum iti sta. Daca nu iti va sta bine, te speli mai des si se va duce treptat din par.
Nu prea bine, o sa fie cam sinistru, dar daca ai ochii albastri cred ca s-ar vedea ok ^^
dar nu negru albastrui ci negru normal
Gotic, emo... Serios?! Ce vi se pare gotic in a fi bruneta? MariCarmen mie una, fetele brunete mi se par mai frumoase (in general)
Si eu vreau sa ma vopsesc bruneta, deoarece am tenul deschis... tenul deschis merge cu brunet, iar cel inchis cu blond (culori deschise). Nu e nimic "emo" in asta!
Nu'ti recomand. o sa iti para rau, parerea mea. mai bine un blond, de la blond te poti intoarce la castaniu dar de la negru la castaniu mai greu si eu m-am facut dintr-o greseala negru si nu imi place deloc trebuia sa fie un maro inchis, dar asta este!
p.s. sprancenele poti sa le decolorezi
Succes, sa iasa bine!
O sa-ti sta bine, dar sa nu te miri daca o sa ti se spuna ca esti emo sau chestii in genu, eu sunt bruneta si am tenul destul de alb
Decii cum te-ai hotarat daca inca nu ai facut-o eu zic sa lasi o poza aici sa ne dam si noi cu parerea ma biine
AdrianaB1 întreabă: