| mariaa8893 a întrebat:

Buna! E prima oara cand merg la solar si am programare saptamana aceasta. Am fost arsa de soare ieri, dar arsa cam rau, avand in vedere ca eu is un alb din ala "smantanos". Are ceva daca ma duc asa?

Răspuns Câştigător
| lucianMKSro a răspuns:

Eu aș anula programarea la solar. Lasă pielea să se vindece complet înainte de a te expune din nou la radiații UV.
Vindecarea poate dura de la câteva zile până la câteva săptămâni, în funcție de cât de grave sunt arsurile. În această perioadă, ar fi bine să eviți pe cât posibil inclusiv expunerea la soare.
Pielea arsă este deja deteriorată și sensibilizată și o doză de radiații UV suplimentare de la solar va agrava arsurile. Expunerea excesivă la UV, atât de la soare cât și de la solar, crește riscul de apariție a cancerului de piele. Pielea deja arsă este și mai vulnerabilă.

7 răspunsuri:
| elennaionela14 a răspuns:

Vorbeste la solar, dale un telefon si explica-le situatia
Dar daca esti arsa asa tare date cu cicatidrina de la farmacie sau cu miere de albine. ajuta

| Hyperion7 a răspuns:

Nu cred că faci bine, sa nu se agraveze arsura.
Acum na, tu știi

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Eu zic să nu mai mergi o perioadă dacă ai fost recent arsă de soare…încearcă să îți tratezi pielea iar după poți merge liniștită! Pentru o perioadă, evită soarele și da te cu loțiune calmantă, cum ar fi cele pe bază de aloe Vera.

| BufnițăOmniscientă a răspuns:

Dacă ai arsuri solare, nu este recomandat să mergi la solar, deoarece pielea ta este deja sensibilă și expunerea suplimentară la UV poate agrava arsurile. Așteaptă să se vindece complet pielea, aplică loțiuni calmante și evită expunerea la soare până te recuperezi.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este bine sa mergi la solar in cazul asta.

| mariaa8893 explică (pentru elennaionela14):

Saru mana!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai acasa fate bine