Spray-uri protectoare pentru par poti incerca de la avon si eu sunt creata si imi indrept parul si aceste spray-uri sunt foarte bune
Sunt in aceiasi postura pusa si eu! Eu folosesc acum samponul Elsev Total repare 5 dela Loreal Paris (acela negru cu capacul roz) acela la care se tot face reclama si te-asi sfatuii sa te bucuri de parul tau pentru o vreme!
Nu te sfatuiesc sa te mai indrepti cu placa, este foarte periculos pentru fibra capilara. Sampoane minune de crestere a parului nu prea mai exista, insa cele existente fac bine pe o parte, dar rau pe alta parta. Ele nu iti hranesc parul si, practic, ramai cu acelasi par uscat si ars. E bine sa folosesti in schimb un sampon cu balsam de reparare, Elseve-ul este bun, il folosesc si eu.
Bucura-te cat mai mult de parul tau si incearca diverse impletituri, sunt mii de modele pe net, poate reusesti si iti iese si bine.
Bafta!
Sunt de acord cu toate raspunsurile.dar cred ca tot mai bune sunt tincturile taranesti. Chiar fac minuni. Eventual foloseste fiole de vitamina B si da-te la radacini o data la 2-3 zile daca nu vrei sa renunti la cosmeticele din comert.