Https://www.google.ro/......ps?/search
Presupun că vrei stilul ăsta
Nu arată deloc rău numai că în România nu există Occident sau ceva extravagant ca afară ci doar mentalitatea învechită moștenită din generațiile din urmă.
Atât timp cât am aceste sate cu babe îmbrobodite pe la țară și tradiții cu capra cu ursu, + că prin alte zone niște nebuni se lovesc cu bâtele în cap până ajung pe patul de spital etc. În continuare vom fi tot pe această undă deoarece suntem săraci ca popor și nu putem să ne coborâm la nivelul Spaniei, Angliei, Italiei, Franței, nu mai zic Germania ca mentalitate.
Dacă porți un cercel și mai ai și un tatuaj ca băiat și te duci printr-un sat la țară se vor uita toți moși și toatele babele lung de parcă la văzut pe dracu.
Și pe de o parte îi înțeleg la noi tatuajele dă senzația ca fiind provenite din pușcării sau o alură de temut însă dacă vor discuta cu acea persoană treptat vor vedea că poate omul are o familie, niște studii, este liniștit, și nu-i place să fie implicat în nici-un fel de scandaluri ci doar îi plac tatuajele.
Nu stiu de ce iti plac. Arata oribil, ca si cum nu ai fi pieptanata de cand ti-ai impletit/rasucit parul. Arata a par neingrijit.
Dreaduri pentru o fata? Mie imi pare ca taie din feminitate, nu imi place sa vad o fata asa, e urat intr-un cuvant
Deeyutza12 întreabă: