Păi nu e bine deloc să îți faci părul cu placa. Îl arzi. Unii/unele au altfel de păr. Asta nu înseamnă că le face bine. Tu ai probabil un păr mai sensibil. Asta e, nu tu alegi cum te naști.
Legat de intrebare in sine, tine de fizionomia fiecaruia... ce sa faci, asa a lasat natura omul. Legat de ingrijirea lui, conteaza cum il speli, sa nu fie apa foarte fierbinte, conteaza cat de frecvent il speli, conteaza ce produse si ce balsam aplici pe el. De altfel si alimentatia are un rol important, printre care alimentele bogate in acizi grasi omega 3, cum ar fi diferite tipuri de pesti. Sau chiar oleaginoasele, ca nucile.
Pana si pieptanatul si prinsul parului prea des sau nepotrivit poate sa afecteze calitatea parului.
Dar ma repet, tine de fiecare persoana in parte. Daca asa s-au nascut cele din categoria 1... asta este.
Nu insinuam ca esti frustrata pe asa ceva Sunt sigur ca iti sta bine oricum.
Numai bine! ^_^
Ah da, am citit eu pe repezeală. Merci că mi-ai atras atenția. Îmi schimb răspunsul să se potrivească.
Nu ai pentru ce. L-am schimbat si pe al meu acum, sa nu para ciudat
E vorba pur si simplu de genetica fiecareia. Exact asa e si la barbati, cei care mostenesc genetic sa aiba un par sanatos il vor avea pana la adanci batraneti intact aproape indiferent de ce ii vor face.