| AndreeaAda02 a întrebat:

Buna fetele! vreau sa imi deschid culoarea parului, dar nu cu decolorant, deoarece stiti ca arde parul cam rau. dar problema este ca eu am parul vopsit cu un saten inchis, este vopsit de acum 2 luni sau mai mult. Oare se deschide cu ceva natural cum ar fi miere amestecata cu ulei de masline? (am gasit pe net reteta).

Răspuns Câştigător
| Chupulix a răspuns:

Cand eram vopsita si am vrut sa imi deschid parul natural, am folosit zeama de la o lamaine. Am aplicat-o pe par si am lasat-o cam 10-15 minute. In timp ce ai aceasta masca poti sta la soare, s-ar decolora mult mai repede.
Poti incerca cu lamaie si bicarbonat de sodiu. Chiar functioneaza, dar trebuie sa parcurgi acesti pasi de mai multe ori. La mine s-au vazut rezultate dupa a 3-a spalare cu lamaie. Mult succes. kiss

9 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Ceaiul de musetel te ajuta.

| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna.Incearca cu ceai de musetel.

| AndreeaAda02 explică (pentru ÁnΌMŀŠ):

Am incercat dar nu decoloreaza, m-am spalat de vreo 4-5 ori. oricum si pe net scrie ca nu se decoloreaza

| ktlina a răspuns:

Putin **** si e perfect

| AndreeaAda02 explică (pentru ktlina):

Nu inteleg ce vrei sa zici

| QuiPp a răspuns:

Poti incerca bineinteles, avand in vedere ca sunt produse naturale ^^, nu te vor afecta cu nimic, poti sa mai incerci ceaiul de musetel, masca din ou, suc de lamaie.
-1.Intr-un litru de apa pui 10 pliculete de ceai de musetel, il lasi pe foc cam 15 min, iar dupa ce te-ai spalat cu sampon, ultima clatire o faci cu acest ceai;
-2.Masca cu ou :spargi 1-2 oua(in functie de lungimea parului) si le bati bine, dupa aplici masca pe radacina si lungimea parului;
-3.Sucul de lamaie :storci 2-3 lamai (in f. de lungimea parului.), sucul obtinut il aplci pe tot parul si stai la soare cam 1-2 ore;
SPER CA TE-AM AJUTAT, ITI UREZ MULT NOROC ^^

| Maria_Ana_1996_fSsH a răspuns (pentru QuiPp):

Incearca masca de sampon anti-matreata cu bicarbonat si sampon pentru bebelusi.Amesteci o jumatate de cana de bicarbonat cu 2 cani sampon anti-matreata si cu o cana sampon pentru bebelusi lasi masca 30 de minute dupa care te speli din nou cu sampon.La mine rezultatul s-a vazut dupa a treia aplicare

| anqwe a răspuns:

Nu vei reusi cu asemena masti, a incercat o colega. cel mai bine este sa-l decolorezi, chiar daca va suferi putin, dupa o saptamana cu ingrijirea potrivita isi revine, te asigur.