Cand eram vopsita si am vrut sa imi deschid parul natural, am folosit zeama de la o lamaine. Am aplicat-o pe par si am lasat-o cam 10-15 minute. In timp ce ai aceasta masca poti sta la soare, s-ar decolora mult mai repede.
Poti incerca cu lamaie si bicarbonat de sodiu. Chiar functioneaza, dar trebuie sa parcurgi acesti pasi de mai multe ori. La mine s-au vazut rezultate dupa a 3-a spalare cu lamaie. Mult succes.
Nu vei reusi cu asemena masti, a incercat o colega. cel mai bine este sa-l decolorezi, chiar daca va suferi putin, dupa o saptamana cu ingrijirea potrivita isi revine, te asigur.
Am incercat dar nu decoloreaza, m-am spalat de vreo 4-5 ori. oricum si pe net scrie ca nu se decoloreaza
Poti incerca bineinteles, avand in vedere ca sunt produse naturale ^^, nu te vor afecta cu nimic, poti sa mai incerci ceaiul de musetel, masca din ou, suc de lamaie.
-1.Intr-un litru de apa pui 10 pliculete de ceai de musetel, il lasi pe foc cam 15 min, iar dupa ce te-ai spalat cu sampon, ultima clatire o faci cu acest ceai;
-2.Masca cu ou :spargi 1-2 oua(in functie de lungimea parului) si le bati bine, dupa aplici masca pe radacina si lungimea parului;
-3.Sucul de lamaie :storci 2-3 lamai (in f. de lungimea parului.), sucul obtinut il aplci pe tot parul si stai la soare cam 1-2 ore;
SPER CA TE-AM AJUTAT, ITI UREZ MULT NOROC ^^
Incearca masca de sampon anti-matreata cu bicarbonat si sampon pentru bebelusi.Amesteci o jumatate de cana de bicarbonat cu 2 cani sampon anti-matreata si cu o cana sampon pentru bebelusi lasi masca 30 de minute dupa care te speli din nou cu sampon.La mine rezultatul s-a vazut dupa a treia aplicare
Mario1996 întreabă: