In general tot ce mananci dupa ora 19-20 se pune pe fund, solduri(adica celulita).E bine sa-ti faci un alt stil de a manca si sa ti le programezi la ore fixe. Cerealele cu lapte sunt nutrivite, laptele contine calciu iar cerealele contin multe vitamine(adica fulgi de grau ovaz, orz, porumb).
Nu te ingrasi Si eu mananc. Acuma 2 seri am mancat la 12 noaptea si nu am nimic in plus. Si dimineata mai mananc.
Bafta~
Nu te ingrasi... Oamenii se ingrasa numai atunci cand consum mai multe calorii decat ard.
Cerealele cu lapte îngraşă, nu slăbesc, pentru că asocierea dintre glutenul din cereale şi lapte nu este tocmai potrivită, mai ales dacă se face un obicei din a consuma acest aliment. Proteinele (lapte – n.r.) asociate cu carbohidraţi (cereale, gluten) cu asimilare lentă îngraşă, este o regulă din nutriţie. În plus, laptele, ca şi fructele, e bine să le consumăm separat.
Nu nu te ingrasi! si eu fac la fel si nu am luat nimic in greutate! Stai linistita! Si mananca incontinuare ca nu patesti nimic! Pa-pa . Funda?
Nu prea cred ca te ingrasi de la cereale.Dar ar fi bine totusi daca ai manca cu 2-3 ore inainte sa te culci...preventiv.
Mesele de dupa ora 20 nu se vad acum, ci dupa varsta de 35-40 de ani.Atunci vom suporta toate consecintele, insemnand celulita pe picioare burta fund solduri brate.
Mâncatul m-ai târziu de ora 7 dăunează nu are timp sa se facă digestia asa ca te previn sa nu mănânci dacă vrei sa bei un pahar de lapte nu contează asa te tare pentru ca m-ai ajuta la digestie :* Sper că te-am ajutat :X