Buna!
Pai eu una nu iti pot spune cum sa iti faci propriul stil pentru ca asta e si ideea sa iti faci tu stilul.
Un anumit stil nu ti-l creezi peste noapte, dureaza sa gasesti haine si culori care te avantajeaza, trebuie sa descoperi care e culoarea care iti sta cel mai bine, tipul de tricou care iti sta cel mai bine si tot asa cu pantalonii, incaltamintea, accesoriile etc.
De asemena trebuie sa gasesti lucrurile care nu iti stau bine.
Iti pot da link-uri, sfaturi etc. dar propriul stil ori il gasesti singura ori nu il gasesti deloc, trebuie sa ai rabdare sa experimentezi tot felul de haine, te asigur in magazine sunt haine cu sutele, nimeni nu te opreste din a le proba si a vedea cum iti vin.
Nici mama mea nu are timp de shopping dar am gasit o rezolvare pentu asta: eu merg in oras ma uit, probez si vad ce haine imi plac si vreau sa le cumpar, apoi ii spun mamei si daca are timp vine ea cu mine sa le cumpere ori imi da mie bani si imi cumpar singura astfel nu vei mai sta cu mama ta sa te uiti si sa probezi ci pur si simplu vei sti ce vrei cum iti sta si va trebui doar sa mergi sa cumperi re
spectivul produs.
Eu una iti doresc sa iti gasesti stilul dar cum am spus e nevoie de rabdare si timp.
In primul rand original inseamna diferit. Ai grija sa nu dai in extreme, adica sa fii diferita, dar cu gust. Nu ne-ai spus in ce fel se imbraca acele fete: elegant, stil gangster, stil rock, absolut nimic. Si tu ne ceri noua sa-ti cream noi un stil? Stilul fiecaruia e unic. Nu exista o definitie a stilului. Tu treuie sa fii cum esti inauntrul tau. Cel mai usor mod de a-ti crea propriul stil e sa mergi prin toate magazinele si sa alegi ce-ti place. Fara sa te mai gandesti la acele fete. Si pe deasupra cand imbraci hainele acelea trebuie sa simti ca esti increzatoare, ca esti cea mai puternica, tu faci regulile modei in scoala ta. Asta e sentimentul care trebuie sa ti-l dea o haina. Si cand te duci in scoala si cineva iti reproseaza ca te-ai imbracat spune-i: Asta sunt eu! Nu-ti convine? Nu te uita! Eu ma simt perfecta asa cum sunt! Dar ai grija sa si crezi ceea ce spui, pentru ca daca doar zici o replica pe care ti-o scriu eu aici si tu simti tristete pentru ca acel cineva ti-a spus ceva urat n-o sa fii multumita de stilul tau niciodata. Si inca ceva: du-te singura in magazine pentru ca este vorba despre TINE si despre stilul TAU, nu de al mamei sau al prietenei. E decizia ta ce haine iti cumperi. E doar o sugestie, tu faci ce vrei. Mult noroc!
Stilul nu ti-l faci de azi pe maine. Asta se contureaza in timp...in cativa ani, uneori. Ideea e sa descoperi ce anume iti sta bine, sa incerci sa nu faci parte din "turma", sa imbini felul in care te imbraci cu felul in care te comporti. Stilul nu inseamna numai shopping si boarfe puse pe tine; e un fel de a fi. Unii oameni nu reusesc nici intr-o viata sa-si creeze un stil propriu.
Nu vroiam sa-mi creati stilul! Ci niste sfaturi si idei! Dar va multumesc! Mi-ati dat cateva idei!
Pai,un stil nu prea are o definitie.
dar asa,ca orientare,stilul unei persoane e de obicei orientat in spre lucrurile care ii plac,care o caracterizeaza.
nu are nimeni cum sa-ti faca un stil,tu ti-l faci,cel mult,cineva te orienteaza.
mai intai,iti imparti categoria.
adica, daca iti place sa fii mai eleganta, sau mai casuala-mai sport adica, gotica, eu stiu...cate stiluri exista.
in mare parte eu port ce-mi place si ma orientez si din moda, revista, filme, anumite caractere personaje.
Pai iti voi spune stilul meu si poate iti dau idei.
Mie imi place f mult sa imi cuafez parul. Il tin
In coada
Desprins
Impletesc coronita din par
In coc
In bentita
Etc
Despre stilul vestimentar
Imi plac foarte mult blugii mulati-ii port cu mare placere
Port tricouri multicolore-vesele-care ma binedispun pe mine si pe prietenii mei.-cam asa sunt eu -optimista. Port mereu cu mine un zambet larg, prietenos. Imi plac mult cizmele si tenesii. Imi plac cerceii cu surub -ii port de obicei. Am o pereche de ochelari de vedere mov. Imi place sa imi pun bratai si lanticuri. :-) cat despre ghiozdanul de scoala am unul negru cu rosu ca sa se potriveasca cu uniforma. Mai port deasupra camasilor o curea. Imi mai plac salopetele ps: sunt la moda. Cateodata ma imbrac sport, bine fac atletism deci e normal. Imi plac esarfele in culori vesele si caciulile care nu stau pe tot capul eeee
sti tu... Cam atat. Dar dc tu esti mai serioasa poti sa incerci o vestimentatie in culori inchise, sau dc nu alb dar fara imprimeuri, ori haine cu tendinta rock.adica cranii.etc etc etc. Nu uita ca stilul trebuie sa te reprezinte. Ai incredere in tine, arata de ce esti in stare-fi tu and fi cool sper ca te-am ajutat. Funda plz?
anonim_4396 întreabă: