| Alexandra374 a întrebat:

Buna fetelor, am o mare problema, dar as vrea raspunsuri de la cele care au trecut si ele prin asa ceva, acum ceva timp m-am decolorat acasa, si mi-am distrus parul, am inceput sa il ingrijez acum cu tot ce se poate si incepe sa-si revina dar imi cade foarte mult parca, nu pot ramane cheala sau cu goluri cum m-a speriat cineva nu? multumesc mult

12 răspunsuri:
| pufo69 a răspuns:

Am avut parul vopsit cu tonik in albastru, l-am decolorat si am avut aceleasi probleme, parca era ca sarma. L-am ingrijit si cam intr-o luna si-a revenit, doar ca culoarea s-a distrus, mereu pare verde. O sa se faca bine si la tine, doar fa mai multe tratamente pentru par, spala-l cu un shampon ce contine vitamine si nu uita de conditioner. Fa cat mai multe masti naturale si hranitoare, in putin timp va fi ca inainte :*:*

| Deyne a răspuns:

Si mie imi cade parul din diferite motive. Incearca sa nu mai folosesti vopsele, substante chimice care iti pot degrada parul. Nu te mai usca cu feonul, nu iti mai intinde parul cu placa. Lasa-l sa respire, nu il mai imbuiba cu tot felul de fixative si alte cele. Spala-te pe par o data, maxim de doua ori pe saptamana. Fa-ti o masca din ulei de masline si galbenus de ou, este foarte buna pentru regenerarea parului, previne caderea parului si ofera stralucire. Fa-ti masca o data pe saptamana si las-o sa actioneze o jumatate de ora sau o ora. Daca vei proceda astfel, o sa vezi imbunatatiri. Nu te panica daca nu o sa mearga din prima, e imposibil. Dupa 3-4 saptamani o sa vezi diferenta. Sper ca ti-am fost de folos.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta se intampla daca folosesti vopsele, sunt pline de substante chimice

| Alexandra374 explică (pentru pufo69):

Acum 2 luni m-am vopsit ultima data, si acum nu o sa il mai vopsesc deloc pana scap de cel rau, am sampon regenrant de la gerovital, dar parca cade foarte mult par, fac un mini atac de inima de cate ori dau cu mana prin par si raman cu fire, iti cadea mai mult dupa ce te-ai decolorat?

| pufo69 a răspuns (pentru Alexandra374):

Da, cadea foarte, foarte mult big grin dar si-a revenit si acum e bine, e ceva normal, nu iti fa griji, doar ingrijeste-l si fa cat mai multe masti hranitoare

| dolceromania a răspuns:

Esti disperata fato, ai postat de o mie ori problema ta.ce raspunsuri cauti? da o sa-ti cada tot parul si gata, esti multumita?

| christall a răspuns:

Poti sa il tunzi mai scurt, sa se refaca. Nu cred ca poti ramane fara par sau cu goluri, e normal sa-ti cada, a fost afectat. Parul se regenereaza si isi revine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru dolceromania):

rolling on the floor) ai cedat

| Alexandra374 explică (pentru anonim_4396):

?

| dolceromania a răspuns (pentru anonim_4396):

Aseară a postat de vreo 7 ori, astăzi a luat-o de la capăt.I-am dat un sfat bun, am văzut că și alții au făcut la fel.Sa meargă la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru dolceromania):

Stiu ca are peste 15 intrebari pe tema asta, dar reactia ta a fost de-a dreptul savuroasa. laughing Pace ^^

| Ririru a răspuns:

Masti cu ulei de ricin, galbenus de ou si ulei de masline/cocos ( cocos iti recomand mai mult). De 2 ori pe saptamana minim, nu te mai vopsi si nu mai folosi placa/fheon.
O sa dureze ceva, dar daca vei continua il vei arde de tot.