N-ai să găseşti pe nicăieri Botine Jeffrey Campbell mai ieftine de 150 lei. Am văzut imitaţii prin Afi Palace Cotroceni, dar nu se compară.
In primul rand nu tin cont de firma la papucii cu toc pentru ca nu port zilnic.Tocmai de aceea nu vreau sa dau atatia bani si sa ii tin.Link-ul pe care l-am aratat nu a vrut sa scoata in evidenta firma, ci modelul.Multumesc!
Atunci mergi în Mall şi găseşti acolo botine asemănătoare. Dar tot costă între 100-150 lei.
Recent?!? Banuiesc ca se distribuie cam la toate magazinele aceeasi marfa, nu?
Pai eu am fost acum 3 zile la Leonardo, deci da, recent.Nu stiu daca distribuie la toate magazinele aceeasi marfa, probabil.
Sper sa gasesti ce vrei.:*
Ok.Chiar azi am vazut afisat la un magazin ca fac pe comanda, pozele aratau botinele astea cu model: steagul SUA dar banuiesc ca aduc si simple..Multumesc inca o data :*
Am vazut ceva asemanator in Amely doar ca nu stiu exact pretul, dar nici de cum nu erau 200 de lei.
Numai bine.
Buna. Am o pereche din dantela la fel, marimea 39, sunt noi, dar pretul duce undeva mai mult de 100 de lei undeva la 170 de lei! daca te intereseaza
Banuiesc ca sunt destul de frumosi si cei din dantela, doar ca acestia sunt mult mai practici...Multumesc oricum pentru ajutor