| denisaaa611 a întrebat:

Buna,fetelor! Am o mare rugaminte la voi.Mi-as dori foarte mult sa imi achizitionez o pereche de botine de tipul acesta http://www.anunturi.biz/......toc-gros-m doar ca pretul mi se pare unul destul de mare avand in vedere ca nici macar nu sunt de piele. Daca ati vazut prin magazine/site-uri sau cunoasteti pe cineva care se ocupa cu asa ceva va rog sa imi spuneti.Un pret 100 lei.
Multumesc!

10 răspunsuri:
| Camelisa a răspuns:

Am vazut ceva asemanator in Amely doar ca nu stiu exact pretul, dar nici de cum nu erau 200 de lei.
Numai bine.

| AikkoxD a răspuns:

N-ai să găseşti pe nicăieri Botine Jeffrey Campbell mai ieftine de 150 lei. Am văzut imitaţii prin Afi Palace Cotroceni, dar nu se compară.

| IrinaIghi a răspuns:

Buna. Am o pereche din dantela la fel, marimea 39, sunt noi, dar pretul duce undeva mai mult de 100 de lei happy undeva la 170 de lei! daca te intereseaza happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vazut la Leonardo cu 120 lei happy.

| denisaaa611 explică (pentru IrinaIghi):

Banuiesc ca sunt destul de frumosi si cei din dantela, doar ca acestia sunt mult mai practici...Multumesc oricum pentru ajutor

| denisaaa611 explică (pentru AikkoxD):

In primul rand nu tin cont de firma la papucii cu toc pentru ca nu port zilnic.Tocmai de aceea nu vreau sa dau atatia bani si sa ii tin.Link-ul pe care l-am aratat nu a vrut sa scoata in evidenta firma, ci modelul.Multumesc!

| denisaaa611 explică (pentru anonim_4396):

Recent?!? Banuiesc ca se distribuie cam la toate magazinele aceeasi marfa, nu?

| AikkoxD a răspuns (pentru denisaaa611):

Atunci mergi în Mall şi găseşti acolo botine asemănătoare. Dar tot costă între 100-150 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru denisaaa611):

Pai eu am fost acum 3 zile la Leonardo, deci da, recent.Nu stiu daca distribuie la toate magazinele aceeasi marfa, probabilbig grin.
Sper sa gasesti ce vrei.:*

| denisaaa611 explică (pentru anonim_4396):

Ok.Chiar azi am vazut afisat la un magazin ca fac pe comanda, pozele aratau botinele astea cu model: steagul SUA dar banuiesc ca aduc si simple..Multumesc inca o data :*