| Anonimgirl03 a întrebat:

Buna, fetelor!
Am o problema, nu imi tin buclele nici macar cateva ore, parul de indreapta imediat. Am dat cu fixativ(de putere maxima) de fiecare data, chiar si in cantitati mari, dar la fel buclele dispar... Am un par foarte luna, pana la fund, drept si cu fir subtire. Vreau o metoda sa pot avea acele bucle superba care sa tina macar 1 zi. Mi-am cumparat spuma de par de putere 5, dar inca nu am folosit-o, credeti ca va functiona? Imi puteti oferi niste sfaturi din propria experienta? Multumesc!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-ai spalat cu cateva ore sa le faci sau aseara de exemplu normal ca nu or sa reziste, Poti sa te dai cu ce te-oi da

| MDRLC a răspuns:

Eu am parul cret si iti voi spune ce ii fac eu sa reziste pentru ca chiar daca e cret si al meu se lasa a doua zi de la spalare. Folosesc o crema-gel pentru bucle si dupa ce iti faci cu ondulatorul parul incearca sa le strangi in pumn.
daca vrei bucle naturale incearca la vreo 15 minute dupa baie sa iti faci vreo 3 coculete si sa stai asa peste noapte. a doua zi e garantat ca vei obtine bucle lejere. sper ca ti-am fost de ajutor. in principiu pentru a dura parul ondulat foloseste ceara de par sau crema pentru formarea buclelor.

| Anonimgirl03 explică (pentru anonim_4396):

Prefer bucle obtinute in mod natural, pe bentita sau etc..incerc sa evit placa/ondulator, sti vreo metoda sa le mentin macar o zi?