Intrabarea 1 : Da mie mi.a reusit din prima, iti trebuie putina indemanare si rabdare.
Intrebarea 2 : Da tin o noapte intreaga, la mine au tinut 2 zile si atunci, a doua zi abia le-am dat jos .
Intrebarea 3 : Eu am o ''experienta'' cu genele false '' de calitate'', mai de vreo 3 luni mi-am cumparat niste gene false de la un magazin renumit din Cluj de make-up am dat pe ele 60 de lei, connvinsa de faptul ca o sa ma tina, o sa arete bine, si o sa fie aplicate usor. Pfff da de unde... De aratat aratau ca genele pentru pitzipoance, durata o fost de 3-4 ore, pret ridicat, si lipiciul pentru ele nu mi-a ajuns decat pentru o geana. De nervi m-am dus la un magazin de lucruri arabesti si mi-am luat de acolo cu 7 lei + lipiciul . Mi.au placut mult, aplicare usoara, lipici de calitate, durau mult si aratau absolut super.
Pontul meu este sa nu dai ca si mine 60 de lei si sa fii total dezamagita de ele, nu merita, cumparati dinalea obisnuite care le gasesti la magazine arabesti, chinezesti ( si de alea am auzit ca sunt f bune), iar dupa ce le aplici date cu rimel si pe ele si pe genele tale, vei arata ff frumos!
Sper ca ti.am fost de ajutor
Funda?
I-ati ceva de calitate pentru a se pastra toata noaptea. Daca nu te simti in stare sa ti le pui cere ajutorul unei cosmeticiane.Ea o sa iti zica si ce fel de gene sa folosesti si cum sa le aplici.Chiar poate o sa ti le puna ea, la un pret accesibil.Mult succes si distractie placuta.
Eu nu mi-am pus niciodata gene false deci nu stiu pe pielea mea cum e dar o prietena de-a mea a fost la o nunta si tot asa, a avut gene false puse de ea si i-au cazut in ciorba(la propriu).
Am mai auzit si de la alte persoane ca astea puse acasa nu sunt bune.
Mai bine platesti mai mult si arati mai bine in loc sa platesti "5 lei" si sa-ti cada pe acolo sa te faci de ris....parerea mea.
Succes cu genele
In primul rand, nu conteaza foarte mult calitatea genelor false pe cat conteaza cea a lipiciului. Iti trebuie indemanare, rabdare si sa-ti tii mana "bine" ca sa nu tremure. Vei reusi, succes!
Merci mult.Mi-ai fost de mare ajutor. Daca o sa intmpin ceva dificultati o sa te mai deranjez.Te-as ruga sa-mi raspunzi.Merci frumos :*:*
Vreau sa-ti dau funda dar in dreptul tau nu apare " decalara raspunsul castigator"Am sa-ti dau cand apare, fi fara grija .
Mai drept sa iti spun mai bine iti pui gene false la un salon pentru ca(mai ales daca esti incepatoare in chestia asta) probabil nu te vei descurca foarte bine sau nu vei ajunge la rezultatul dorit asa ca cel mai indicat mod de a pune gene false e de catre o persoana care se descurca in asta
Buna! Calitatea genelor false nu conteaza, pot fi chiar si "Made in China", conteaza ca lipiciul cu care le fixezi sa fie de calitate! Da, tin toata noaptea daca ai folosit un lipici de calitate!
Cu mine ai vorbit?
Orcum daca mai doresti ceva, cu mare placere iti raspund.