Eu stiam de Vitamina K. Bei o fiola de vitamina K si iti va amana cateva zile ciclul. Se gaseste la farmacie si e foarte ieftina. Nu cred ca e indicat sa faci acest lucru prea des, ma gandesc ca poate avea efecte adverse.
Stiu ca exista pastile pentru a intarzia menstruatia o saptamana maxim 10 zile.Nu stiu exact cum se numesc, dar fa o incercare la farmacie.
O poti intarzia cu anticonceptionale, dar nu prea e recomandat, mai ales la varsta ta. Mai bine nu fa nimic, poate iti va intarzia de la sine.
Poti lua albocalmin 4 pastile/24 ore. prietena mea a incercat si a intarziato vreo 2-3 zile sau ia-ti OB-uri mini...:*
Vitamina K.dar nu stiu daca se mai da la farmacie fara prescriptie. merita sa incerci. iei o fiola inainte de doua zile. adica pe 2 iunie, astazi:p si o sa fie ok.sa nu iei mai multeee
LadyLori15. mentruatia nu o poti intarzia.
Sau asa cred... cum zice si pisiqtsa. poate cu vitamina K reusesti.
Mai bine ti.ai pune absorbante cu tine. si iti pui 2 abs. pe autocar, sau cu ce mergi, ca sa nu cumva sa te patezi.
si sa te invelesti la spate cu un hanorac, sa nu.ti fie frig.
Intreab`o si pe mama ta ce sa faci.
Succes!:]
Distractie placuta!
Fundita?
Pai de intarziat nu cred ca se poate dar daca ai nevoie de ajutor despre astfel de chestii intra pe http://www.noifetele.ro/askanna/askanna.php si pune o intrebare dar cat mai repede pentru ca nu stiu cat de repede iti va raspunde pentru ca n-am mai incercat:D mult noroc:*