| Rux2000 a întrebat:

Buna fetelor. Am si eu o mica mare problemă. M'am vospit astăzi roşu acasă însă regret acum nu pentru ca nu imi place culoarea pentru ca am mai fost dar pentru ca deja aveam un an de cand nu mai m-am vopsit si mereu am spus ca imi voi lasa parul sa se regenereze pentru ca imi cade foarte mult si uite ca astazi am fost la kaufland si nu m-am putit abtine. M'am vopsit cu vopseaua de la syoss oleo intens permamente oleo-coloration fara amoniac pe cutie scrie ca este nr 5-95 nu prea stiu sa spun ce scrie pe cutie pentru ca scrie in germana dar din cat am tradus scrie ca tine pana in 6 luni. Ce sa fac există ceva cu ce sa imi scot vopseaua in totalitate sau?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In situatia actuala, nu ai ce sa-i faci.
Astepti inca 1 an, te abtii sa mai mergi la sectiunile de vopsele de par si eviti sa mai cumperi vopsea.
la anul cand ai parul crescut, poti taia bucata de par care-i afectata, sau daca vrei, poti sa te tunci acum, foaret scurt, ca oricum va crete destul pana la vara.

In orice caz, nu merge decolorat, ca iti va cadea cu pumnul parul, pentru ca decoloratntul il va arde.

4 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Nu, lasa-l asa acum...
Orice ai incerca ar fi un alt stres pentru par.

| Rux2000 explică:

6 săptămâni nu luni. Pardon

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Decolorant. Altfel nu.

| Rux2000 explică (pentru Kaℓi):

Pai si ce imi recomanzi ca sa nu mai cada si sa nu rămână uscat si urât din cauza ca l'am vopsit. Am vazut ca zicea o fata pe aici de samponul pentru cai