Oh dar ai multe posibilitati. Culoare practic poti sa pui orice pentru ca orice merge cu negru, imprimeul de asemenea pentru ca pantalonii sunt uni. Mai departe depinde de stilul tau si ce ai un dulap : un tricou pentru un look mai aproape de sfera casual, un top mai pretios pentru o tinuta mai de cocktail. Nu recomand o camasa alba pentru ca arata ca si cum ar fi tinuta de 8a sau a 12a cand absolvi scoala.
In sus ar fi mai bone sa folosesti un tricou mai stramt rosu, gri sau alb ca sa nu fi toata in negru.
Daca pantalonii sunt luciosi trebuie sa porti ceva mai elegant, gen o camasa pe care o bagi in pantaloni si o curea asortata.
Nu te imbraca toata in negru.
Distractie placuta :*
Cel mai, daca esti prost sau redus mental dc te bagi unde nu iti fierbe nasul?
De unde stii tu ca imi fierbe nasul? sau sa inteleg ca iti fierbe tie si crezi ca ne fierbe la toti?
Sa inteleg ca din toata trebuie asta, tu esti un prost si un ciumpalac de vreo 12-13 ani ca mai mult nu iti dau la ce minte ai care secrede Napoleon, bai baiatule, cred ca ar fi mai ok daca ai sta in banca ta si ti-ai comenta singurel intrebarile pe care ti le pui, numai comenta aiurea la altii, iar intrebarea mea era referitoare la fete, nu tie.