Recomand samponul cu ichitol de la Gerovital.Ei spun ca e pentru matreata, dar pe mine m-a ajutat mult si cu cojitele.
Incearca sa te piaptani cu un pieptan cu dinti desi si te poti sa pui in apa in care te clatesti o lingura doua de otet. dupa care te clatesti cu apa din abundeta.(acest remediu l-a folosit prietena mea cand era mai mica si chiar a dat rezultate.)
Daca nu dispar ar trebui sa te duci la dermatolog si sa iti recomande un sampon special
Pai... De obicei iti apar cojite pentru ca nu te-ai clatit bine dupa ce te-ai spalat la par. scapi de ele de la sine! . Funda ?
Ma clatesc bine cu dusul si ma spal pe par o zi da si una nu, balsamul si samponul nu sunt aceeasi marca, si le-am mai schimbat dar degeaba, prima zi nu se observa, se vad abia a2a zi...
HEI buna sunt baiat si am parul lung... si eu am patit chestia asta. a trecut de la sine. clatestete mai bine pe cap cand te speli
Daca ti-au aparut inseamna ca nu te-ai spalat bine, dar eu cred ca poate sa fie de la sampon sau balsam ) ...eu iti recomand sa schimba samponul sau balsamul =D
IamGIPSY întreabă: